COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

H οικογένεια της Υοleni's καλοσορίζει τα premium ποιότητας φιστίκια από την ΝUTS 'N NUTS


7 Απριλίου 2015

Η ΝUTS 'N NUTS από τον Οκτώβριο του 2014 προσφέρει premium ποιότητας ελληνικό κελυφωτό φιστίκι.  Η επιλογή των καρπών γίνεται από κτήματα οικογενειακής καλλιέργειας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Επιλέγονται μόνο εξαιρετικής ποιότητας φιστίκια, με ανοιχτό κέλυφος, με ζωντανό πράσινο χρώμα ψίχα και γλυκιά γεύση. Όλα τα φιστίκια μαζεύονται στο τέλος του καλοκαιριού και ψήνονται ελαφρώς αλατισμένα σε μικρές παρτίδες.

Τα ωμά φιστίκια είναι πιο ιδιαίτερα. Στεγνώνονται πολύ καλά πριν συσκευαστούν  και είναι εξίσου αρωματικά και γευστικά, έτοιμα να κερδίσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή! Επίσης δεν περιέχουν γλουτένη! Τα κελυφωτά φιστίκια είναι μια super τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία. Περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών, περισσότερες από κάθε άλλο ξηρό καρπό, βιταμίνη B6, μαγγάνιο και μαγνήσιο, που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία και την καλή λειτουργία του μεταβολισμού μας. Είναι πλούσια πηγή ινών συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Περιέχουν περισσότερες φυτικές στερόλες από οποιοδήποτε άλλο ξηρό καρπό. Οι φυτικές στερόλες βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και προστατεύουν από καρδιαγγειακές παθήσεις.

Επίσης είναι μία από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης και βιταμίνης E - ζωτικής σημασίας για μαλακό και απαλό δέρμα. Προστατεύουν το σώμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία, χάρη σε ένα φυσικό έλαιο που καταπολεμά την ξηρότητα και τις πανάδες.

Τα φιστίκια ξεφεύγουν πια από τον παραδοσιακό τρόπο κατανάλωσης ως συνοδευτικό ποτού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους σε μαγειρική, ροφήματα καθώς και σε πρωτότυπες ιδέες δώρων. Γευτείτε όλοι τους αυθεντικούς καρπούς της Ελλάδας, το άρωμα του φρέσκου φιστικιού, τις ευωδιές της φύσης. Τα πιο φρέσκα  και αρωματικά φιστίκια έχετε δοκιμάσει ποτέ !!!

Το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό delicatessen Yolenis.com φέρνει κοντά σας τα αγαπημένα σας φιστίκια , δεδομένου ότι εξασφαλίζει με απόλυτη συνέπεια, παράδοση σε 16-36 ώρες από την παραγγελία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.