Συστατικά:
- 3 αυγά, χτυπημένα
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι σιρόπι καλαμποκιού
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 φλιτζάνι καρύδια
- 1 έτοιμη ζύμη πίτας
Εκτέλεση:
Χτυπάμε μαζί τα αυγά, τη ζάχαρη, το σιρόπι, τη βανίλια και το αλάτι και αφήνουμε για μισή ώρα το μίγμα να ξεκουραστεί. Ανοίγουμε μια έτοιμη ζύμη, την κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τη χωρίζουμε στα καλούπια για ταρτάκια. Βάζουμε τα καρύδια στο πάτο της ζύμης και από πάνω ρίχνουμε το μίγμα. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά ή μέχρι τα πιτάκια να ροδίσουν. Αν θέλουμε ρίχνουμε επιπλέον καρύδια από πάνω.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.