Σαλάτα των χρωμάτων

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015
55312b754f5a8c95a711a0e33f9564bckaueta.jpg

Υλικά:

  • Μισό μαρούλι
  • 2 ντομάτες
  • Μισό φλίτζάνι  καλαμπόκι
  • Μισό φλιτζάνο αρακά
  • Μισή κόκκινη πιπεριά
  • Μισή πράσινη πιπεριά
  • Μισό φρέσκο κρεμμύδι
  • ξύδι μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζετε τον αρακά και το καλαμπόκι. Ύστερα, κόβετε σε κύβους τις ντομάτες, ψιλοκόβετε το μαρούλι και το φρέσκο κρεμμύδι και κόβετε σε λωρίδες την κόκκινη και την πράσινη πιπεριά. Μόλις ο αρακάς και το καλαμπόκι βράσουν, τα σουρώνετε και τα ανακετέυετε σε ένα μπολ μαζί με το μαρούλι, τις ντομάτες, το κρεμμύδι και τις πιπεριές και στο τέλος ρίχνετε το ξύδι και το αλάτι, πιπέρι.