Υλικά:
- 2 κούπες σπαράγγια κομμένα στη μέση.
- 1 μεγάλο αβγό βρασμένο και κομμένο σε ροδέλες.
- 2 φέτες ξεροψημένο bacon κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1/2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.σ. μπαλσάμικο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράστε τα σπαράγγια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίξτε σε ένα μπολ το αλατοπίπερο με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα και ανακατέψτε. Σε ένα μεγάλο πιάτο τοποθετήστε πρώτα τα σπαράγγια. Στη συνέχεια προσθέστε το αβγό με το bacon. Τέλος ρίξτε τη sauce. Το πιάτο σας είναι έτοιμο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.