Υλικά:
- 1 φλ. ψιλοκομμένο μαρούλι ή σπανάκι
- 1/2 φλ. ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
- 1/3 φλ. τριμμένο μήλο
- 3 κ.σ. θρυμματισμένα αμύγδαλα και καρύδια
- χυμός από μισό λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- ελαιόλαδο (μία κουταλιά της σούπας είναι αρκετή)
- 1 κ.σ. μέλι
- λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Για το dressing: Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το μέλι και το ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίξτε μέσα όλα τα υλικά και ανακατέψτε. Σερβίρετε περιχύνοντας τα με το dressing και στο τέλος προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.