
Συστατικά:
- 80 γραμμάρια φράουλες
- 70 γραμμάρια σμέουρα
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
- 400 γραμμάρια γιαούρτι
- 3 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
Διαδικασία:
Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα φρούτα και τα ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να λιώσουν. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα φρούτων τη περνάμε μέσα από ένα κόσκινο, ώστε να αφαιρέσουμε όλα τα πρόσθετα κομμάτια. Προσθέτουμε στη σάλτσα το 1/3 του γιαουρτιού, τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά. Ύστερα προσθέτουμε και το υπόλοιπο γιαούρτι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε καλά, μέχρι να πήξει. Αφήνουμε το μίγμα στην κατάψυξη τουλάχιστον για 4 ώρες και το παγωτό είναι έτοιμο για απόλαυση. Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε ξυλάκια ή κυπελλάκια.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.