LIVING COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Νόστιμες πατάτες φούρνου με λεμόνι, σκόρδο και μουστάρδα


17 Δεκεμβρίου 2015

img_6406-Copy.jpg

Συστατικά

1/2  κιλό πατάτες baby

2-3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες ή ψιλοκομμένες

2 κ. σ. μουστάρδα (mild)

4 κ. σ. χυμός λεμόνι (περίπου 1 λεμόνι)

1 κ. σ. ρίγανη

125 ml ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβετε τις πατάτες στη μέση. Βάζετε τις πατάτες σε ένα μετρίου μεγέθους ταψί ή πυρέξ και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά. Σκεπάζετε καλά με ένα αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο. Ψήνετε για 1 ώρα. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε για άλλα 30-40 λεπτά.

Tip: Αν θέλετε να δώσετε μια επιπλέον γεύση στις πατάτες, προσθέστε στα υλικά σας και 125 ml ζωμό κοτόπουλου.

Google News logo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.