COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

#thecoolchef Spaghetti με roquefort, baby ρόκα και τρίχρωμα τοματίνια


ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΑΚΑΣ

22 Νοεμβρίου 2016

arakas-pasta1.jpg

Υλικά

500γρ Spaghetti
250γρ roquefort
1 πακέτο baby ρόκα
20 τοματίνια κίτρινα, μαύρα, κόκκινα
25μλ βαλσάμικο ξυδι
50μλ ελαιόλαδο
καρύδια
αλάτι-πιπέρι

Παρασκευή

Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νερό και 3κσ αλάτι και βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Ταυτόχρονα σε ένα μεγάλο μπολ κόβουμε τα τοματίνια στην μέση, το roquefort σε κυβάκια και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αρκετό φρέσκο πιπέρι. Μόλις ειναι έτοιμα τα μακαρόνια μας τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο μπολ μας και ανακατευουμε συνεχώς ως ότου γίνει μια κρέμα - περίπου 2-3 λεπτά - ρίχνουμε και την ρόκα, σπάμε με τα χέρια μας τα καρύδια και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

Από τον Στέλιο Αρακά

Φωτογραφιες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.