COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή κοτόπιτα είναι τόσο νόστιμη που δεν θα θέλετε να τελειώσει


5 Σεπτεμβρίου 2017

kotopita.jpg

Υλικά

Φύλλο για πίτες

1 κοτόπουλο ολόκληρο

1 φλυτζάνι κίτρινο τυρί τριμμένο

3/4 φλυτζανιού βούτυρο

3 αυγά

5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για να βράσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και αλατοπιπερώνουμε. Όταν βράσει το κοτόπουλο το βγάζουμε και αφήνουμε τα κρεμμύδια να βράζουν ακόμα λίγο μέχρι να γίνει χυλός, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Εν τω μεταξύ αφαιρούμε την πέτσα από τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα ψιλοκόβουμε. Βγάζουμε το χυλό από τη φωτιά και προσθέτουμε το κοτόπουλο, το τυρί και τα αυγά. Ανακατεύουμε για να γίνει ένα ενιαίο μίγμα. Παίρνουμε ένα ταψί το βουτυρώνουμε, στρώνουμε τα μισά φύλλα ραντίζοντας με βούτυρο το καθένα, προσθέτουμε τη γέμιση και στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα. Στη συνέχεια ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.