Χορτοφαγικά μπιφτέκια με ρύζι και λαχανικά χαμηλά σε θερμίδες
3 Οκτωβρίου 2017
Υλικά
1/4 φλιτζάνι ρύζι
1 καρότο
1/4 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι σπανάκι
1 πράσινη πιπεριά
1 χούφτα αμύγδαλα ανάλατα
¼ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι και αλάτι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι. Στη συνέχεια πλένουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα αλέθουμε στο μπλέντερ μαζί με τα αμύγδαλα και το ρύζι. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το μίγμα με το ρύζι και τα λαχανικά, την τριμμένη φρυγανιά, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.