UPDATE

Ποια ώρα της ημέρας νιώθεις περισσότερη ενέργεια;


JTeam

24 Οκτωβρίου 2022

Ποια ώρα της ημέρας νιώθεις περισσότερη ενέργεια;
Κάνε το παρακάτω quiz, για να το μάθεις!

Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, ξημερώματα...

Ο καθένας έχει τις δικιές του ώρες που λειτουργεί και αποδίδει καλύτερα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν και, αλήθεια είναι, πως κάποιες φορές ισχύει το «δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες».

Η τήρηση ενός προγράμματος σε καθημερινή βάση διευκολύνει λίγο περισσότερο τα πράγματα και δίνει χώρο για ξεκούραση και «γέμισμα μπαταριών». Ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν οι φορές που νιώθεις λίγο περισσότερο κουρασμένη και θα αναζητάς τρόπους για να πάρεις την χαμένη σου ενέργεια πίσω και να συνεχίσεις με χαμόγελο ό,τι κάνεις.

Γι' αυτό και το Neubria Energy της Neubria είναι εδώ, για να αυξήσει την πνευματική και σωματική σου απόδοση και να μειώσει την κούραση, χωρίς τις ανεπιθύμητες δράσεις της καφεΐνης, χάρη στον συνδυασμό της με θεανίνη (η θεανίνη εξουδετερώνει τις παρενέργειες της καφεΐνης).

Είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά και περιέχει το μείγμα "Charge Up" με εξειδικευμένα βότανα, για συνεχή απελευθέρωση ενέργειας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχει τέσσερα είδη τζίνσενγκ, γκουαρανά, ένα ενεργειακό μείγμα βιταμινών Β και θεανίνη, που υποστηρίζουν τον υγιή μεταβολισμό της ενέργειας, τη σωματική απόδοση και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ξεκινάς πάντα τη μέρα σου με ένα καλό πρωινό; Αρχίζεις να «σβήνεις» προς το μεσημέρι; Είναι το μάτι σου «γαρίδα» κάθε βράδυ; Αν αναρωτιέσαι ποια ώρα της ημέρας νιώθεις περισσότερη ενέργεια, μπορείς να κάνεις το παρακάτω quiz, για να το μάθεις.

Loading...

Ανακάλυψε ΕΔΩ τη δύναμη των συστατικών του Neubria Energy

Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΥΙΖ ΜΕ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ» ΕΔΩ