UPDATE

63o ΦΚΘ: Τα μεγάλα αφιερώματα της φετινής διοργάνωσης


JTeam

27 Οκτωβρίου 2022

63o ΦΚΘ: Τα μεγάλα αφιερώματα της φετινής διοργάνωσης
Σε κλίμα ενθουσιασμού ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα των ταινιών που θα δούμε στις αίθουσες του φετινού 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αλλά και online μέσω της πλατφόρμας του φεστιβάλ.

Η συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση του προγράμματος του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έγινε όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών με ταυτόχρονη ζωντανή συνδεση με τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ορέστης Ανδρεαδάκης και η υπεύθυνη της Αγοράς Αγγελική Βέργου. Στην Αθήνα μας υποδέχτηκαν η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ Ελίζ Ζαλαντό και ο υπεύθυνος προγράμματος Γιώργος Κρασσακόπουλος.

Ο παλμός για το φετινό φεστιβάλ μεταδόθηκε από τους διοργανωτές ενώ, η ταυτόχρονη μετάδοση μας “μετέφερε” στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του Ολύμπιον, όπου σε λιγότερο από 10 μέρες θα κατακλύζεται από θεατές. Κι όπως είπε χαρακτηριστικά και η Ελίζ Ζαλαντό “το σινεμά είναι μαζί μας πάντα, στα δύσκολα και στα εύκολα. Είναι μαζί με τους θεατές, στους οποίους ανήκει, και μαζί με τους καλλιτέχνες, τους οποίους στηρίζει”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr