UPDATE

Ο Kanye West «συμπαθεί ξανά τους Εβραίους» χάρη στον Jonah Hill


JTeam

28 Μαρτίου 2023

Ο Kanye West «συμπαθεί ξανά τους Εβραίους» χάρη στον Jonah Hill
Splash News
Επέστρεψε και πάλι στα social, (τα οποία είχαν αποκλειστεί λόγω ρατσιστικών σχολίων), αλλά αυτή τη φορά χωρίς αντισημιτικές δηλώσεις

Το ρατσιστικό παραλήρημα του Kanye West κατά των Εβραίων πριν από μερικούς μήνες, στάθηκε η αφορμή για να διακόψουν οι διάσημες εταιρείες μόδας, κάθε συνεργασία μαζί του. Adidas, Balenciaga, Creative Artists Agency και πολλά ακόμη brands διέκοψαν επιτυχημένες συνεργασίες με τον γνωστό ράπερ, ο οποίος τελικά δήλωσε χθες πως «συμπαθεί ξανά τους Εβραίους» και αυτό χάρη στον ηθοποιό και παραγωγό Jonah Hill.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για το 2023- και την πρώτη έπειτα από διαδοχικά αντισημιτικά ξεσπάσματα που οδήγησαν και στο μπλοκάρισμα λογαριασμών του στα social media- ο Κanye (ή αλλιώς Ye) έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρεται και πάλι στους Εβραίους, αλλά αυτή τη φορά όχι με μίσος.

«Παρακολουθώντας τον Jonah Hill στο 21 Jump Street, συμπάθησα ξανά τους Εβραίους. Κανένας δεν θα έπρεπε να μετατρέπει τον θυμό εναντίον 1-2 ατόμων σε μίσος προς εκατομμύρια αθώους. Κανένας Χριστιανός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αντισημίτης, γνωρίζοντας ότι ο Ιησούς είναι Εβραίος. Σε ευχαριστώ Jonah Hill , σε αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή του ο West.


Nα σημειωθεί πως τους προηγούμενους μήνες, ο Kanye όχι μόνο δεν δίστασε να υποστηρίξει τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά ξεσήκωσε κι ένα ολόκληρο κίνημα, με το σύνθημα «Ye is right», το οποίο προχώρησε σε βανδαλιστικές, παρενοχλητικές και εκφοβιστικές πράξεις κατά της εβραϊκής κοινότητας.