UPDATE

Το Athens Street Food Festival επέστρεψε! Αντέχεις να κάνεις το πιο συναρπαστικό challenge;


JTeam

15 Μαΐου 2023

Το Athens Street Food Festival επέστρεψε! Αντέχεις να κάνεις το πιο συναρπαστικό challenge;
Η ΑΛΦΑ θα έχει δυναμική παρουσία στο μεγάλο φεστιβάλ και σε προκαλεί να κάνεις κάτι που λίγοι καταφέρνουν στην καθημερινότητά τους.

Ποια είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι φαγητό; Γεύση; Απόλαυση; Ναι, σίγουρα απόλαυση, όμως αυτή δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το κατά πόσο ικανοποιείται ο ουρανίσκος σου. Όταν βγαίνεις για φαγητό, η όλη διαδικασία είναι κάτι σαν τελετουργικό που πρώτα απ’ όλα περιστρέφεται γύρω από τους αγαπημένους σου ανθρώπους, με τους οποίους ανυπομονείς να περάσεις χρόνο. Το φαγητό είναι μία αφορμή να έρθουμε κοντά με τους δικούς μας, να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να «χτίσουμε» τις σχέσεις μας. Πώς να μην έχουμε ενθουσιαστεί, λοιπόν, που το αγαπημένο Athens Street Food Festival επέστρεψε φέτος πιο συναρπαστικό από ποτέ και άνοιξε τις πόρτες του για να «επιβιβαστούμε» σε ένα υπέροχο ταξίδι γεύσης μαζί με την παρέα μας. Είσαι έτοιμη; Γιατί η ΑΛΦΑ , ο μεγάλος χορηγός του μεγαλύτερου φεστιβάλ φαγητού, έχει φτιάξει κάτι ειδικά για εσένα!

Ας αρχίσουμε από τα βασικά.

No More Phubbing, Time to Connect

Το Athens Street Food Festival πραγματοποιείται και τα τέσσερα τριήμερα του Μαΐου (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι. Εκεί κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις πιο πρωτότυπες γεύσεις, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από πολλά άλλα μέρη, όπως η Ιταλία, οι ΗΠΑ, το Περού, η Τζαμάικα, κ.α.

Είναι η τέλεια ευκαιρία να πάρουμε τους foodies φίλους μας και να μοιραστούμε τα νέα μας δοκιμάζοντας πιάτα που υπό άλλες συνθήκες δύσκολα θα έφταναν στο «ραντάρ» μας. Να κάνουμε κι ένα διάλειμμα από τα smartphones και τα social media με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, που δεν θα αφήσει καθόλου χρόνο για phubbing. Δεν θα μπούμε καθόλου, δηλαδή, στη διαδικασία να απορροφηθούμε στο κινητό όταν οι φίλες μας θα είναι μαζί μας. Έχουμε υπάρξει, άλλωστε, και οι ίδιες «παθούσες» αυτού του φαινομένου. Να έχουμε βγει έξω και να παρατηρούμε την κολλητή μας να σκρολάρει στο feed, πολλές φορές δίχως να ακούει καν τι λέμε, αφού ουσιαστικά δεν είναι «εκεί», Πραγματικά Μαζί μας.

Jenny.Gr

Αυτό το «Πραγματικά Μαζί» είναι και το μήνυμα της καμπάνιας της μπίρας ΑΛΦΑ που με τη βοήθεια της ασυναγώνιστης γεύσης της μας καλεί να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους μας, αφιερώνοντας την προσοχή μας σε εκείνους, χωρίς διαλείμματα στις οθόνες. Να σχολιάσουμε τα νέα τους, να τους δώσουμε συμβουλές, να δώσουμε αξία στη μοναδικότητα του κάθε γέλιου. Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε Πραγματικά Μαζί. Δεν έχει νόημα διαφορετικά!

Τελικά, όμως, το θέμα είναι ένα…

Πόσο αντέχεις χωρίς να αγγίξεις το κινητό σου;

Ναι, το να ρίξεις μια ματιά στο κινητό σου αποτελεί ένα είδος διαλείμματος μέσα στη μέρα, για παράδειγμα με το να παρακολουθήσεις ένα βίντεο ή να γελάσεις με ένα αστείο meme που δημοσιεύτηκε. Αν σου πει, όμως, κάποιος να μην το αγγίξεις για μισή ώρα, μπορείς;

Στο Athens Street Food Festival, η αγαπημένη μπίρα ΑΛΦΑ σε προκαλεί να αποδείξεις πως ναι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το spot της και να απολαύσεις το φαγητό και την μπίρα σου. Για να ολοκληρώσεις με επιτυχία το challenge, θα πρέπει να αφήσεις το κινητό σου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί της ΑΛΦΑ και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την παρέα σου ώστε να είναι Πραγματικά Μαζί.

Jenny.Gr

Μην ανησυχείς, όμως, γιατί αυτό θα είναι πολύ ευκολότερο απ’ όσο φαίνεται, καθώς η ΑΛΦΑ θα γεμίσει τον χρόνο παραμονής σου με εκπλήξεις, ώστε να ξεχάσεις και πως έχεις κινητό. Το ακόμα πιο τέλειο είναι ότι, αν αντέξεις, η ΑΛΦΑ θα κεράσει σε εσένα και την παρέα σου τι άλλο; Μπίρα ΑΛΦΑ! Ανυπομονείς; Γιατί εμείς μετράμε αντίστροφα!

Jenny.Gr


Το 6ο Street Food Festival είναι γεμάτο με όλους τους λόγους που θέλουμε για να το επισκεφτούμε. Θα κάνουμε βόλτες με την παρέα διαφορετικές από τις συνηθισμένες, θα επιδοθούμε στα πιο πρωτότυπα γαστρονομικά ταξίδια παρέα με την πολύτιμη συντροφιά της μπίρας ΑΛΦΑ, αλλά κυρίως θα έχουμε όλες τις προδιαγραφές για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μας, αφήνοντας τη μαγεία της κάθε γεύσης να μας φέρει κοντά!