UPDATE

H Ana de Armas αποχαιρετά την Ελλάδα με τις καλύτερες φωτογραφίες - Ο λόγος που επισκέφθηκε τη χώρα μας


Τόνια Τζάφερη

19 Ιουνίου 2023

H Ana de Armas αποχαιρετά την Ελλάδα με τις καλύτερες φωτογραφίες - Ο λόγος που επισκέφθηκε τη χώρα μας
@ana_d_armas
Η λαμπερή εμφάνιση της ηθοποιού στο Ηρώδειο και οι ξέγνοιαστες στιγμές στις ελληνικές παραλίες

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Marilyn Monroe στο «Blonde» του Netflix, καθώς και μέσα από τον ρόλο της στη ταινία «Ghosted». Η διάσημη ηθοποιός γρήγορα κατάφερε να ξεχωρίσει, όμως αυτή τη φορά το ενδιαφέρον εστιάζει στην Ana de Armas όχι για κάποιο ρόλο, αλλά για τις πολυσυζητημένες διακοπές της στην Ελλάδα, οι οποίες έγιναν πρωτοσέλιδο σε αρκετά ξένα μέσα, ενώ η ίδια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της όλα όσα της άρεσαν και την εντυπωσίασαν.

Για ποιο λόγο βρέθηκε η Ana de Armas στην Ελλάδα

Πολλά είναι τα κορυφαία brands που προτίμησαν φέτος την χώρα για να παρουσιάσουν συλλογές, προϊόντα, αλλά και καμπάνιες. Ένα από τα brands αυτά, είναι και ο οίκος Louis Vuitton, ο οποίος διοργάνωσε την παρουσίαση της νέας high jewelry συλλογής του, μέσα από ένα exclusive event στην Αθήνα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Εκπρόσωπος του οίκου Louis Vuitton είναι και Ana de Armas -επομένως η διάσημη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από την σημαντική εκδήλωση.

Η Ana de Armas επέλεξε για την περίσταση ένα bustier μαύρο φόρεμα με blazer, το οποίο συνδύασε με κολιέ από κίτρινο χρυσό και πλατίνα με ρουμπίνια και σμαράγδια Pigeon Blood, με ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια, καθώς και ένα δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, σμαράγδια και διαμάντια, όλα από τη νέα συλλογή Louis Vuitton High Jewellery Deep Time.

Jenny.Gr
@ana_d_armas


Πέρα όμως από τη λαμπερή εμφάνιση στην επίδειξη, η Ana de Armas εκμεταλλεύτηκε την άφιξή της και πέρασε χαλαρές στιγμές κάτω από το ζεστό ήλιο. Ακόμη επισκέφθηκε και το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, ενώ πριν φύγει τόνισε πόσο εκθαμβωτική είναι η Ελλάδα, μέσα από αναμνηστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική».