UPDATE

Η JLo ευχήθηκε στον Ben Affleck για την Ημέρα του Πατέρα με μία hot φωτογραφία του


JTeam

19 Ιουνίου 2023

Η JLo ευχήθηκε στον Ben Affleck για την Ημέρα του Πατέρα με μία hot φωτογραφία του
Splash News
«Daddy Appreciation post», έγραψε η Jennifer Lopez σε μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Jennifer Lopez και Ben Affleck έχουν καταφέρει πολλές φορές φέτος να τραβήξουν τα βλέμματα. Για την ακρίβεια έχουν καταφέρει όχι μόνο να τραβήξουν τα βλέμματα, αλλά και να γίνουν viral. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει άλλωστε τον υπέροχο και τρομερά βαριεστημένο Ben Affleck στα Grammys; (Εμείς πάντως όχι).

Αυτή τη φορά έρχονται να ξαναγίνουν viral, και αυτό χάρη στη JLo, η οποία άρπαξε την χθεσινή ευκαιρία για την «Ημέρα του Πατέρα» και θέλησε να αναδείξει τον υπέροχο σύζυγο της Ben Affleck, σε τρυφερές, αλλά και αποκαλυπτικές στιγμές του.

Μπορεί λοιπόν για τους περισσότερους εχθές να ήταν «Father’s Day», για τον Affleck πάντως -ήταν σίγουρα «Daddy's Day». Η Jennifer Lopez πέρα από τις κοινές εικόνες που δημοσίευσε, πόσταρε τον Affleck ημίγυμνο, και σε τρυφερές στιγμές να μιλάει και να χαμογελάει με τα παιδιά του.


Ο διάσημος ηθοποιός έχει αποκτήσει 3 παιδιά, την 17χρονη Violet, την 14χρονη Seraphina και τον 11χρονο Samuel, με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner.

«Σε αγαπάμε και σε εκτιμούμε περισσότερο απ' όσο μπορείς να φανταστείς» ακούγεται να λέει σε στιγμιότυπο η διάσημη τραγουδίστρια και συνεχίζει:

«Με κάθε ειλικρίνεια, είναι ο καλύτερος μπαμπάς που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι τόσο προσηλωμένος και πάντα παρών. Με μαθαίνει πώς να συμπεριφέρομαι στα παιδιά μου. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος γενικότερα».