UPDATE

Κως: Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Αναστάζια - Ξανά για κατάθεση ο σύντροφός της


JTeam

20 Ιουνίου 2023

Κως: Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Αναστάζια - Ξανά για κατάθεση ο σύντροφός της
Το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων περιμένουν στην Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να καταλήξουν στον δράστη της άγριας δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Αγώνας δρόμου γίνεται από τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων προκειμένου αύριο που αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές να έχει στα χέρια της όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να στοιχειοθετηθεί και η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκτός από αυτή της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 32χρονος αρνείται πως έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία της 27χρονης το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε σακούλα σε θαμνώδη περιοχή, κάτω από ένα σωρό από κλαδιά και ξερά χόρτα ενώ ήταν ημίγυμνη. Από τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 27χρονης, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια.

Η σορός της άτυχης γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη και επρόκειτο για ένα πολύ βίαιο θάνατο, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό. Σύμφωνα με πληροφορίες, που προκύπτουν από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατός της προέκυψε χρονικά τη Δευτέρα ή την Τρίτη, δηλαδή ή την ίδια ή την επόμενη μέρα της εξαφάνισής της. Η κοπέλα είχε μαρτυρικό θάνατο που προέκυψε από ασφυξία.

Η σακούλα, το σεντόνι με το οποίο τυλίχθηκε το άψυχο κορμί της αλλά και δείγματα γενετικού υλικού που έχουν συγκεντρωθεί θα εξεταστούν ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μπορούν να αντλήσουν αξιοποιήσιμα στοιχεία για την υπόθεση μέσα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και από την ανάλυση των εικόνων από κάμερες ασφαλείας. Χθες ο 28χρονος πολωνός σύντροφος του θύματος εξετάστηκε δυο φορές, μια νωρίς το μεσημέρι και μια αργά το απόγευμα, από την ανακρίτρια αναφορικά με μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με την 27χρονη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader. gr