UPDATE

Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ την επόμενη μέρα από την 26η επέτειο θανάτου του γιου του


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2023

Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ την επόμενη μέρα από την 26η επέτειο θανάτου του γιου του
splashnews.com
Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ 26 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, ο οποίος ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, μια μέρα μετά την 26η επέτειο του θανάτου του γιου του, Ντόντι Φαγιέντ, ο οποίος έχασε την ζωή του στις 31 Αυγούστου 1997 στο ίδιο αυτοκίνητο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο διάσημο δυστύχημα στο τούνελ του Παρισιού.

Ο αιγυπτιακής καταγωγής επιχειρηματίας ήταν γνωστός ως πρώην ιδιοκτήτης του πολυκαταστήματος Harrods, το οποίο πούλησε στην Qatar Holdings τον Μάιο του 2010, και της ποδοσφαιρικής ομάδας Fulham στο Λονδίνο. Τρία χρόνια αργότερα ο Αλ Φαγιέντ πούλησε και την Fulham FC στον Αμερικανό επιχειρηματία Shahid Khan.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, διεξήγαγε μια μακρά εκστρατεία μετά το θάνατο του γιού του και της Νταϊάνα, υποστηρίζοντας ότι το δυστύχημα δεν ήταν ατύχημα, αλλά ότι είχε σχεδιαστεί από τις βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ είχε χαρακτηρίσει την βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας ως «Οικογένεια Δράκουλα». Η γαλλική αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ατύχημα, το οποίο προκλήθηκε εν μέρει από υπερβολική ταχύτητα, αλλά επίσης και από το υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του οδηγού, Χένρι Πολ. Ο ίδιος δεν το δέχτηκε ποτέ.