UPDATE

Furiosa: Άνια Τέιλορ Τζόι και Κρις Χέμσγοουρθ ανεβάζουν την ένταση στο πρώτο, επικό trailer του prequel του Mad Max


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2023

Furiosa: Άνια Τέιλορ Τζόι και Κρις Χέμσγοουρθ ανεβάζουν την ένταση στο πρώτο, επικό trailer του prequel του Mad Max
Πέρασαν 8 χρόνια από το Mad Max Fury Road και ο Τζόρτζ Μίλερ επιστρέφει δυναμικά

Πριν από περίπου 8 χρόνια, το Mad Max: Fury Road σάρωσε τα Όσκαρ (6 Όσκαρ από τις 10 υποψηφιότητες) και άφησε ιστορία, τόσο για το σενάριο, τη σκηνοθεσία, όσο και για τις ερμηνείες. Σήμερα, παίρνουμε μια γεύση από το σίκουελ της ταινίας, καθώς το τρέιλερ της «Furiosa» είναι εδώ, με το κινηματογραφικό κοινό να αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία την κυκλοφορία της.

Κεντρικό θέμα της ταινίας είναι η «Οδύσσεια» όπως την χαρακτηρίζει το trailer, της νεαρής Furiosa που την υποδύεται η Άνια Τέιλορ Τζόι, την οποία έχουμε λατρέψει μέσα από το σειρές όπως το "Queen's Gambit" και τους "Peaky Blinders". Να θυμήσουμε πως στον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο της πρωτότυπη ταινίας, ήταν η Σαρλίζ Θερόν.

Jenny.Gr

Ο σκηνοθέτης δεν είχε σταματήσει από την πρώτη στιγμή να υπαινίσσεται ότι η ιστορία δεν έχει τελειώσει και πως θα ήθελε να διευρύνει το σύμπαν του έργου με μια ταινία βασισμένη στην Furiosa, που το 2015 υποδύθηκε η Σαρλίζ Θερόν. Για κάποιο καιρό, ο Μίλερ πίστευε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τεχνολογία αντιγήρανσης στη Θερόν για να υποδυθεί τον εαυτό της σε νεαρή ηλικία αλλά και οι δυο συμφώνησαν πως είναι καλύτερο να προχωρήσουν σε νέο κάστινγκ.

«Είναι δύσκολο να το καταπιείς. Σέβομαι όμως τον Τζορτζ, περισσότερο κιόλας μετά τη συνεργασία στο φιλμ, είναι ένας πραγματικά μεγάλος σκηνοθέτης και του εύχομαι ό,τι το καλύτερο. Είναι όμως κάτι λυπητερό. Αγάπησα τον χαρακτήρα και χαίρομαι γιατί είχα μια μικρή συμβολή στη δημιουργία του. Θα είναι για πάντα κάποια που σκέφτομαι στοργικά. Φυσικά και ήθελα να συνεχίζω την ιστορία της αλλά εφόσον ο Τζορτζ πιστεύει πως πρέπει να γίνει έτσι τον εμπιστεύομαι απόλυτα» είχε δηλώσει πρόσφατα η Θερόν.

Jenny.Gr


Μαζί με την Άνια Τέιλορ Τζόι, συμπρωταγωνιστούν και οι Κρις Χέμσγοουρθ, ο Τομ Μπούρκ και η Αλίλα Μπράουν. Το σενάριο του "Furiosa: A Mad Max Saga" όπως τιτλοφορείται επίσημα, υπογράφει ο Μίλερ μαζί με τον Νίκο Λαθούρης.

To τρέιλερ του Furiosa: A Mad Max Saga

«Ήμουν σε έναν άλλον πλανήτη τους τελευταίους επτά μήνες. Νομίζω ότι πρέπει να καθίσω και να χωνέψω τα όσα έγιναν εκεί τους τελευταίες αυτούς μήνες», είχε δηλώσει η Άνια Τέιλορ μιλώντας για την νέα ταινία, τον Νοέμβριο του 2022 όταν και ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του prequel φιλμ του Mad Max.

Το «Furiosa: A Mad Max Saga» αναμένεται να βγει στις αίθουσες, στις 22 Μαΐου του 2024.