UPDATE

Εάν κάνεις αυτό το 1 πράγμα, τότε είσαι millennial – Μην πανικοβληθείς


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2023

Εάν κάνεις αυτό το 1 πράγμα, τότε είσαι millennial – Μην πανικοβληθείς
Το TikTok για ακόμα μια φορά θα σε διαφωτίσει

Το TikTok ξέρει τα πάντα. Μπορεί να σου δώσει συμβουλές για τα οικονομικά σου, να αξιολογήσει τη μακροζωία της σχέσης σου, την ψυχολογία σου και να σε καθοδηγήσει για τις τελευταίες τάσεις στη μόδα ή την ομορφιά. Μπορεί να σε διαφωτίσει, όμως, και για κάτι άλλο. Για το εάν είσαι γνήσιος millennial ή όχι. Προετοιμάσου, ίσως σοκαριστείς στη συνέχεια.

Την ανακάλυψη φαίνεται πως έκανε η Μπραϊάνα Αρτσουλέτα, (aka@briannainreallife), product manager και content creator. Σύμφωνα με την ίδια, λοιπόν, όταν κάποιος κάνει το «front tuck», δηλαδή βάζει το πουκάμισο ή την μπλούζα του μόνο στο μπροστινό μέρος του παντελονιού του, αλλά όχι στο πίσω μέρος, είναι millennial. Και αυτό δεν κρύβεται. Μην νομίζεις, πάντως, και η Μπραϊάνα το ανακάλυψε – και δεν το πήρε καθόλου ψύχραιμα, ενώ έβλεπε βίντεο στο TikTok με τίτλο «σταμάτα να ντύνεσαι σαν millennial».

@briannainreallife At least my jeans arent skinny. Leave me alone. #millennialsoftiktok #age #fashiontiktok ♬ original sound - Chris Dapkas

Όπως καταλαβαίνεις το βίντεό της έγινε viral. Εκατομμύρια χρήστες, όπως η @xomelissaleigh απάντησαν έκπληκτοι στη νέα αυτή πληροφορία, ενώ αναρωτιόντουσαν τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος με το μπροστινό μέρος της μπλούζας του.

@xomelissaleigh #stitch with @Brianna Archuletta this news is TRAUMATIZING #millenial#genz ♬ original sound - Melissa Leigh

Από την πλευρά τους, Gen Zers απάντησαν ότι αν δεν είσαι millennial (προφανώς, αν είσαι Gen Z), είτε βάζεις το πουκάμισό σου όλο μέσα στο παντελόνι ή δεν το βάζεις καθόλου.

Πάντως, η δημιουργός του αρχικού βίντεο είπε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ακόμα αυτό το «millennial thing». Μιλώντας στο BuzzFeed, δήλωσε πως «αν και μπορεί να μην είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος styling, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ερμηνεύουμε τις τάσεις μέσα από τη δική μας αίσθηση του στιλ... Δεν ανησυχώ πολύ για το πού μπορεί να με τοποθετήσει αυτό, από άποψη ηλικίας».

Τώρα, μπορείς να ευχαριστήσεις το TikTok.