UPDATE

Υπόθεση Έπσταϊν: Η Βιρτζίνια Τζιούφρε αποκάλυψε ότι πληρώθηκε 15.000 δολάρια για να συνευρεθεί με τον Πρίγκιπα Άντριου


JTeam

11 Ιανουαρίου 2024

Υπόθεση Έπσταϊν: Η Βιρτζίνια Τζιούφρε αποκάλυψε ότι πληρώθηκε 15.000 δολάρια για να συνευρεθεί με τον Πρίγκιπα Άντριου
Η Βιρτζίνια Τζιούφρε έκανε αυτόν τον ισχυρισμό κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένης κατάθεσης τον Ιανουάριο του 2016

Χιλιάδες δολάρια για να συνευρεθεί ερωτικά με τον πρίγκιπα Άντριου πληρώθηκε η Βιρτζίνια Τζιούφρε από τον Έπστάϊν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δικαστικά έγγραφα που αποσφραγίστηκαν στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη.

Όπως σημειώνει το περιοδικό People, η Βιρτζίνια Τζιούφρε έκανε αυτόν τον ισχυρισμό κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένης κατάθεσης τον Ιανουάριο του 2016 σε δικαστήριο της Φλόριντα, στο πλαίσιο αγωγής εναντίον του πρώην καθηγητή Νομικής του Χάρβαρντ, Άλαν Ντέρσοβιτς. Όπως σημειώνουν τα δικαστικά έγγραφα, η Τζιούφρε όταν ρωτήθηκε αν «πληρώθηκε 10.000 έως 15.000 δολάρια από ή για λογαριασμό του Έπστάϊν, για να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου» σε μια χρονική περίοδο που προσδιορίστηκε ως το 2011. Η απάντησή της ήταν: «Ναι, έλαβα 15.000 δολάρια. Δεν ξέρω τι ισοδύναμο είναι αυτό σε λίρες. Τα έλαβα σε αμερικανικά δολάρια».

Η ίδια, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η πρώτη της επαφή με τον πρίγκιπα Άντριου έγινε στο σπίτι της Γκισλέιν Μάξγουελ στο Λονδίνο, όταν ήταν 17 ετών. Επίσης, έχει ισχυριστεί ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον Δούκα της Υόρκης τρεις φορές μεταξύ 1999 και 2002 στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν.

Η κατάθεση της Τζιούφρε αποτελεί μέρος του τελευταίου γύρου των εγγράφων που δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά με την αγωγή δυσφήμισης που κατέθεσε εναντίον της πρώην ερωμένης του Έπσταϊν, Γκισλέν Μάξγουελ, το 2015, η οποία διευθετήθηκε το 2017. Η δημοσιοποίηση των εγγράφων ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τζέφρι Έπσταϊν κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων και σύσταση συμμορίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, ενώ η Γκισλέιν Μάξουελ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, τον περασμένο Ιούνιο.