UPDATE

Griselda: Ο γιος της Γκριζέλντα Μπλάνκο μηνύει το Netflix και τη Σοφία Βεργκάρα


JTeam

26 Ιανουαρίου 2024

Griselda: Ο γιος της Γκριζέλντα Μπλάνκο μηνύει το Netflix και τη Σοφία Βεργκάρα
O Μάικλ Κορλεόνε Μπλάνκο μηνύει όχι μόνο το Netflix αλλά και την εταιρεία παραγωγής της Βεργκάρα

Η νέα σειρά της Σοφία Βεργκάρα, Griselda, έκανε χθες πρεμιέρα στο Netflix και παρότι δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα με το Narcos και το Narcos: Mexico, έχει ήδη ξεχωρίσει. Αφορά στην ιστορία της Γκριζέλντα Μπλάνκο, της «Βασίλισσας της Κοκαΐνης» που, εκτός από μεγαλέμπορος ναρκωτικών, υπήρξε γυναίκα και μητέρα.

Η Σοφία Βεργκάρα είναι εξαιρετική και όπως η ίδια έχει δηλώσει στο Entertainment Tonight, αυτό οφείλεται και στα κοινά που έχει με την ηρωίδα της. «Είμαι Κολομβιανή. Είμαι μητέρα. Είμαι μετανάστρια. Εντυπωσιάστηκα επειδή μεγάλωσα στην Κολομβία και ποτέ δεν έμαθα για τη γυναίκα που ήταν το κεφάλι ενός καρτέλ», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, οι τέσσερις γιοι της, Ντίξον, Οσβάλντο, Ούμπελ και Μάικλ Κορλεόνε, την έζησαν όταν ακόμη ήταν ενεργή στο επάγγελμά της. Κι ο τελευταίος, τώρα τα βάζει με το Netflix.

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ έκανε μήνυση στην πλατφόρμα και στην εταιρεία παραγωγής της Βεργκάρα, Lating World Entertainment. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, υποστηρίζει ότι τον προσέγγισαν «για να πάρουν το έργο, τη σκοπιά του και πληροφορίες που μόνο εκείνος ήξερε, μόνο για να του γυρίσουν την πλάτη και να προσποιηθούν ότι δεν υπάρχει, σε μία ξεκάθαρη προσπάθεια να αυξήσουν τα κέρδη τους».

Ο Μάικλ βρίσκει «απογοητευτικό» που το Griselda παρουσιάζει τη δουλειά του Μάικλ και «ιδιωτικές λεπτομέρειες για τη σύζυγο της μητέρας του», χωρίς την άδειά του.