CELEBRITIES

Ο Κέβιν Σπέισι επιτίθεται στο Netflix: «Υπάρχει χάρη σε μένα» - «Προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα»


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κέβιν Σπέισι επιτίθεται στο Netflix: «Υπάρχει χάρη σε μένα» - «Προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα»
Splash News
Ο ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, μετά την αθώωσή του για σεξουαλική κακοποίηση, έκανε επίθεση κατά του Netflix

Συνέντευξη στο Fox News έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, κατηγορώντας ευθέως το Neflix ότι προσπάθησε να τον «βάλει στο χώμα». Μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, ο ηθοποιός μίλησε για την πλατφόρμα, η οποία μόλις κυκλοφόρησαν δημόσια οι καταγγελίες σε βάρος του, τον απέλυσε από τη σειρά «House of Cards».

«Είναι παράξενο ότι αποφάσισαν να κόψουν δημοσίως τους δεσμούς μαζί μου, μόνο με βάση ισχυρισμούς. Ισχυρισμοί που τώρα έχουν αποδειχθεί ψευδείς», δήλωσε ο ηθοποιός. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμφιβολία πως το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα. Τους έβαλα στον χάρτη και εκείνοι προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο 64χρονος ηθοποιός κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλικές επιθέσεις σε 4 άνδρες. Συνολικά, περισσότεροι από δέκα άνδρες έχουν κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ κάποιοι κατήγγειλαν και σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό.

Το Netflix, το 2017 τερμάτισε τη συνεργασία με τον ηθοποιό για τη σειρά «House of Cards», λίγο αφότου ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τον Άντονι Ραπ, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του. Η πλατφόρμα ακύρωσε και μια ταινία για τη ζωή του συγγραφέα Γκορ Βιντάλ, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Κέβιν Σπέισι. Πέρυσι, ένας δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες έκρινε ότι ο Σπέισι και οι εταιρείες παραγωγής του έπρεπε να πληρώσουν στους δημιουργούς του «House of Cards» περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια λόγω των απωλειών που προέκυψαν από την απόλυσή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.