UPDATE

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό


JTeam

11 Απριλίου 2024

μ. Artisan Water
Με χαρακτήρα σύγχρονο & δυναμικό, το premium μ. Artisan Water δημιουργεί μια νέα κατηγορία και συστήνεται στο κοινό του, με έμφαση στη λεπτομέρεια, πρεσβεύοντας την artisan πλευρά σε κάθε του πτυχή

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε πρόσφατα στον κόσμο της γαστρονομίας.

Στο DELTA Restaurant πραγματοποιήθηκε το exclusive dinner με pairing το premium μ. Artisan Water.

To DELTA Restaurant βραβευμένο για το 2023 με δύο αστέρια ΜICHELIN Guide Athens και ένα MICHELIN Green Star for Sustainable Gastronomy είναι ένα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας υψηλής γαστρονομίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του από το Δειπνοσοφιστήριον στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τον Ιούλιο του 2021. Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του ΚΠΙΣΝ, αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Το exclusive μενού της βραδιάς επιμελήθηκαν οι επικεφαλής chef’s του εστιατορίου Γιώργος Παπαζαχαρίας & ο Θάνος Φέσκος με έμφαση στην μινιμαλιστική τελειότητα, την αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών καθώς και μικρών τοπικών παραγωγών.

Αριστοτεχνικό & μοναδικής αγνότητας, το premium μ. Artisan Water σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό, πρεσβεύει την artisan φιλοσοφία και ολοκληρώνει την γαστρονομική εμπειρία κάθε γεύματος. Μια συναρπαστική πινελιά, που θα συνοδεύει όλα τα γεύματα και θα αγκαλιάσει τις πιο ξεχωριστές μας στιγμές.

μ. Artisan Water from Epirotic on Vimeo.

Με χαρακτήρα σύγχρονο & δυναμικό, το premium μ. Artisan Water δημιουργεί μια νέα κατηγορία και συστήνεται στο κοινό του, με έμφαση στη λεπτομέρεια, πρεσβεύοντας την artisan πλευρά σε κάθε του πτυχή.

Mε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά και χαρακτηριστικά, αποτελεί ένα αριστοτεχνικό δημιούργημα που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση, όπως ένα fine dining pairing με αγαπημένες γεύσεις και υφές.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, το κατάλληλο νερό έχει τη δύναμη να αναδείξει τα συστατικά κάθε πιάτου και να υπογραμμίσει τις γεύσεις που θα συναντήσουμε σε κάθε στάδιο της γευσιγνωσίας. To water pairing αποτελεί μια δυναμική γαστρονομική τάση που ενισχύει την απόλαυση – για το μενού, για το κρασί, για όλη την εμπειρία που απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις.

Οι ρόλοι είναι σπουδαίοι και μοιρασμένοι: το ανθρακούχο νερό καθαρίζει την γευστική μας παλέτα και ταιριάζει ιδανικά με τις πιο σύνθετες γευστικές επιλογές, που γεμίζουν τον ουρανίσκο με την πολυπλοκότητα των γεύσεων και των εντάσεών τους. Αντίστοιχα, το φυσικό μεταλλικό νερό θα συνοδεύσει επάξια τις πιο απαλές και φινετσάτες γεύσεις. Το premium μ. Artisan Water σε φυσικό μεταλλικό & sparkling συνοδεύει κάθε στάδιο, χάρη στην καθαρή, αγνή γεύση του, ενώ παράλληλα, με τον δροσιστικό του χαρακτήρα, προσφέρει υψηλή αισθητική σε όλα τα επίπεδα και κατακτάει επάξια τον κόσμο της γαστρονομίας.

Jenny.Gr

Η ανώτερη ποιότητα

Μια εκλεκτή απόλαυση, με ισορροπημένο χαρακτήρα, χωρίς καμία επεξεργασία και ανθρώπινη παρέμβαση, εμφιαλώνεται φυσικά και προέρχεται απευθείας από την πηγή. Ξεχωρίζει για την καθαρότητα, την ανώτερη ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα.

Χάρη στο μοναδικό γευστικό του προφίλ, στην σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό του ph (8), που του προσδίδουν αυτήν την απαλή γεύση, γίνεται αμέσως η αγαπημένη επιλογή όλων των βραβευμένων εστιατορίων και chefs.

To ιδιαίτερο design

Διατίθεται σε μια εμβληματική φιάλη που αντιπροσωπεύει το σύγχρονο design, με minimal χαρακτήρα & αισθητική, ώστε να σταθεί με κύρος σε εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών κι απαιτήσεων.

Το premium μ. Artisan Water βρίσκεται σε κάθε upscale σημείο εστίασης, που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εκλεκτής ποιότητας. Παρουσιάζεται σε μοντέρνα γυάλινη φιάλη, με σκοπό να τοποθετηθεί στο κέντρο του τραπεζιού και να ολοκληρώσει αρμονικά κάθε γεύμα, κάθε επιλογή, κάθε κουζίνα.

Jenny.Gr

Η γαστρονομία, ξεκινά από μ.

#greekartisanwater

Περισσότερα για το μ. εδώ

Δείτε το βίντεο εδώ