UPDATE

Ταξίδι, απέραντο γαλάζιο και πλοία Blue Star Ferries. Αυτό, σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι


JTeam

5 Ιουλίου 2024

Ταξίδι, απέραντο γαλάζιο και πλοία Blue Star Ferries. Αυτό, σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι
Κάθε καλοκαίρι, η Blue Star Ferries σταθερά στο ραντεβού της, μας ταξιδεύει γρήγορα και άνετα στις νησιωτικές γωνιές της Ελλάδας

Η σκέψη των διακοπών είναι πάντα κάτι που μας χαλαρώνει μέσα σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Κάθε καλοκαίρι, η καρδιά και το μυαλό «ταξιδεύουν» σε όμορφα μέρη, μέρη «αγκαλισμένα» από τη θάλασσα και τη μαγεία της φύσης. Εικόνες από το πλοίο, εικόνες από το απέραντο γαλάζιο, φίλοι, χαμόγελα και αναμνήσεις που κρατούν για πάντα. Αυτό, σημαίνει αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι και χάρη στην Blue Star Ferries, αποκτά ακόμα πιο ξεχωριστό νόημα.

Κάθε καλοκαίρι, η Blue Star Ferries σταθερά στο ραντεβού της, μας ταξιδεύει γρήγορα και άνετα στις νησιωτικές γωνιές της Ελλάδας, από Κυκλάδες μέχρι Δωδεκάνησα, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών αναμνήσεων που θα μας συνοδεύουν για πάντα. Με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της, βρισκόμαστε μόνο ένα κλικ μακριά από τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Με μία περιήγηση στο website www.bluestarferries.com, βρίσκουμε τα πάντα για τους αγαπημένους μας προορισμούς, κλείνουμε εύκολα και γρήγορα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και φύγαμε για διακοπές! Γιατί, το καλοκαίρι ξεκινάει στα πλοία της Blue Star Ferriers.

Jenny.Gr

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για κάθε μέλος της οικογένειας

Στα πλοία της Blue Star Ferries, η κάθε λεπτομέρεια μετράει, γι' αυτό και στους άνετους και εξαιρετικής αισθητικής χώρους απολαμβάνουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για κάθε μέλος της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια του χαλαρωτικού ταξιδιού μας, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στα μπαρ μεγάλη ποικιλία από γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Επιπλέον, στα εστιατόρια Α la Carte, βρίσκουμε εμπνευσμένες δημιουργίες, μία προσεκτικά επιλεγμένη πλούσια λίστα κρασιών Ελλήνων και ξένων παραγωγών και άψογο service. Την ίδια στιγμή, μας περιμένουν και τα Self Service εστιατόρια, με μεγάλη ποικιλία πιάτων με πεντανόστιμες και απολαυστικές γεύσεις.

Jenny.Gr

Για ακόμα πιο premium εμπειρία, στα πλοία Blue Star Naxos και Blue Star Paros βρίσκουμε τα Bonheur bars, για ένα νόστιμο διάλειμμα για snack και καφέ, συνδυάζοντας παράλληλα στοιχεία από την κουλτούρα του κρασιού. Όσο για τις last minute αγορές, υπάρχουν πάντα και τα καταστήματα στα πλοία της Blue Star Ferries, όπου μπορούμε να ψωνίσουμε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries.

Ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία με τα κατοικίδια μας

Η ταξιδιωτική εμπειρία με τα πλοία της Blue Star Ferries ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Πλέον, κατά το online booking, ενεργοποιήθηκε η επιλογή κράτησης θέσης για τα κατοικίδιά μας.

Η διαδικασία είναι απλή και με λίγα βήματα ταξιδεύουμε μαζί με την αγαπημένη μας «παρέα» στα νησιά. Και για όλους εμάς που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε τους μικρούς μας φίλους, ταξιδεύουμε άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET. Ο τρόπος; Πολύ απλά, ζητάμε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή μας, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Οι εκπλήξεις, δεν τελειώνουν ούτε για τα παιδιά

Η Blue Star Ferries, μετατρέπει και το ταξίδι για τα μικρά παιδιά σε μια ξεχωριστή περιπέτεια, με τον παιδικό ήρωα Bluestarino στις οικογενειακές καμπίνες. Με μία επίσκεψη στη ρεσεψιόν κατά την επιβίβασή μας, ενημερωνόμαστε σχετικά με τη διαθεσιμότητα και απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά μας.

Jenny.Gr

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εκεί. Στη ρεσεψιόν υπάρχουν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές, με τα οποία τα παιδιά θα περάσουν δημιουργικό χρόνο και θα απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα, όσο εμείς θα χαλαρώνουμε ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο.

Επιπλέον υπηρεσίες που απογειώνουν κάθε στιγμή

Στην Blue Star Ferries, δεν ξεχνάμε ποτέ να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Εκδίδοντας την κάρτα Seasmile, μέσω του https://seasmiles.com/el/ ή εν πλω, μαζεύουμε seasmiles και τα εξαργυρώνουμε για να αποκτήσουμε αποκλειστικά προνόμια. Έκδοση δωρεάν ή έκπτωση εισιτηρίων, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κάνουν το ταξίδι μας ξεχωριστό. Επιπλέον, ως μέλη του Seasmiles, απολαμβάνουμε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας, υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής κάρτας εν πλω.

Jenny.Gr

Και επειδή θέλουμε πάντα να είμαστε ενημερωμένοι, η on-board infotainment πλατφόρμα, @sea, διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, μας παρέχει όσα ζητάμε. Μέσω του του wifi των πλοίων Blue Star Ferries, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική, απογειώνουν κάθε λεπτό μας.

Γιατί στην Blue Star Ferries, σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι.