UPDATE

Στο trailer του Gladiator 2, Πολ Μεσκάλ και Πέδρο Πασκάλ μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον Νοέμβρη


JTeam

9 Ιουλίου 2024

Στο trailer του Gladiator 2, Πολ Μεσκάλ και Πέδρο Πασκάλ μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον Νοέμβρη
Δεν είμαστε έτοιμοι. Ή μήπως είμαστε;

Απ΄τον Νότο ως τον Βορρά, σε Δύση κι Ανατολή, όλοι με μία φωνή: Καλησπέρα Πολ, καλησπέρα Πέδρο. Δεν είμαστε τρελοί να καλησπερίζουμε διάσημους. Βγήκε το τρέιλερ του Gladiator 2 του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον Πολ Μεσκάλ, και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την ψυχική προετοιμασία. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοέμβρη –ίσα που προλαβαίνουμε.

Ο Πολ Μεσκάλ υποδύεται τον Λεύκιο, τον γιο της Λουκίλας (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του Αυτοκράτορα Κόμμοδου που, στο πρώτο Gladiator, υποδυόταν ο Χοακίν Φοίνιξ. Τώρα, τα χρόνια έχουν περάσει και ο Λεύκιος ζει στη Νουμιδία, μία ρωμαϊκή επαρχία στις ακτές της Βόρειας Αφρικής, που περιλάμβανε περίπου το έδαφος της βορειοανατολικής Αλγερίας. Εκεί τον έστειλε η μητέρα του, όταν ήταν παιδί, καθώς ήταν ακριβώς έξω από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, για να του δώσει μία καλύτερη ζωή. Δυστυχώς, ο Λεύκιος αναγκάστηκε να επιστρέψει ως μονομάχος.

Το καστ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον Πέδρο Πασκάλ ως Μάρκο Ακάκιο, τον Ρωμαίο στρατηγό που εκπαιδεύτηκε από τον Μάξιμο Δέκιμο Μερίδιο (τον Ράσελ Κρόου στο πρώτο Gladiator) και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον ως Μακρίνο, έναν πλούσιο Ρωμαίο που διατηρεί στρατιά μονομάχων από χόμπι.

Δες το τρέιλερ παρακάτω: