UPDATE

Ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ είναι ο λόγος να ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα


JTeam

11 Οκτωβρίου 2024

Ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ είναι ο λόγος να ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα
Netflix
Ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ επιστρέφει δριμύτερος και πρωταγωνιστεί στη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix

Για εμάς που ανήκουμε στην γενιά millennials και βλέπαμε φανατικά One Tree Hill, ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ ήταν το crush των εφηβικών μας χρόνων. Καλά, όχι μόνο αυτός, αλλά ανήκε σε μια συγκεκριμένη λίστα προσώπων που είχαν κερδίσει την καρδιά μας.

Ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ είχε επίσης έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «A Cinderella Story», ωστόσο αργότερα οι ταινίες που συμμετείχε δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με αποτέλεσμα η δημοτικότητα του ηθοποιού να εξασθενεί χρόνο με τον χρόνο.

Να όμως που ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ επιστρέφει δριμύτερος, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix, The Merry Gentlemen. Αυτή δεν είναι και η μοναδική χριστουγεννιάτικη ταινία που τον έχουμε δει, αλλά ελπίζουμε να είναι η καλύτερη του.

Εν όψει λοιπόν των Χριστουγέννων (δεν είναι τόσο μακριά όσο πιστεύουμε), το Netflix γνωστοποίησε όσα περισσότερα μπορούσε για τη νέα ταινία, με τον Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ να πρωταγωνιστεί στη νέα rom-com, μαζί με την Μπριτ Ρόμπερτσον. Το σενάριο υπογράφει η Μάρλα Σοκόλοφ, η οποία έχει και έναν δεύτερο ρόλο στην ταινία, και τη σκηνοθεσία ο Πίτερ Σάλιβαν.

Jenny.Gr
Netflix

Η υπόθεση της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας

Η ιστορία καταπιάνεται με μία πρώην διάσημη χορεύτρια, η οποία για να σώσει το μικρό θέατρο των γονιών της, Rhythm Room, αποφασίζει να ανεβάσει μια παράσταση. Μια παράσταση μόνο για άνδρες. Ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές» της παράστασης είναι και ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, ο οποίος προφανώς θα ερωτευτεί την πρώην χορεύτρια.

Πάντως το The Merry Gentlemen υπόσχεται να χαρίσει ανάλαφρες στιγμές, ρομαντισμό και γέλιο, για να τονώσει τη διάθεση και να την κάνει πιο εορταστική. Διαθέσιμη στο Netflix από 20 Νοεμβρίου.

Jenny.Gr
Netflix