UPDATE

Το Laid είναι η rom-com που όσο μακάβρια μοιάζει άλλο τόσο αστεία είναι


JTeam

24 Οκτωβρίου 2024

Το Laid είναι η rom-com που όσο μακάβρια μοιάζει άλλο τόσο αστεία είναι
Imdb
Βρήκαμε πώς θα περάσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, όταν πια θα επιλέγουμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας, θα πίνουμε τσάι και θα βλέπουμε ταινίες και σειρές, τότε είναι που θα γίνει διαθέσιμη και η σειρά που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την προσοχή μας. Πρόκειται για το Laid, μια rom-com που όσο κι αν η υπόθεση μοιάζει μακάβρια, άλλο τόσο γέλιο πρέπει να έχει.

Τι ξέρουμε για το Laid; Ξέρουμε την υπόθεση της, η οποία είναι χιουμοριστική από μόνη της. Η Ρούμπι είναι μια διοργανώτρια εκδηλώσεων, που αναζητά την ιδανική σχέση. Αυτή που τέλος πάντων θα διαρκέσει. Η ζωή της παίρνει άλλη τροπή όταν αρχίζει να συνειδητοποιεί πως οι πρώην της πεθαίνουν με ασυνήθιστους τρόπους. Η ίδια και η συγκάτοικός της ανατρέχουν σε όλους τους πρώην, σε μια προσπάθεια να ξετυλίξουν αυτό το μυστήριο.

Jenny.Gr
Imdb

Επί της ουσίας, η σειρά είναι μια αστεία, ιδιότροπη, μοντέρνα κωμωδία, που επικεντρώνεται στην πρωταγωνίστρια, που κάνει τα αδύνατα δυνατά για την αγάπη.

«Για να είμαι ειλικρινής, δουλεύοντας σε αυτή τη σειρά, με έκανε να σκεφτώ όλους τους ανθρώπους που είχα στη ζωή μου, σκεπτόμενη πόσο διαφορετικά θα μπορούσα να είχα κάνει κάποια πράγματα», είπε η Στέφανι Χσου που υποδύεται τη Ρούμπι και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η αγάπη έχει ένα τέτοιο μυστήριο».

To Laid θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου στο Peacock.