UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

"Αγάπη, ύπνος και καινοτομία"


12 Φεβρουαρίου 2014

Μια όμορφη και σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2013 από τα Pampers με σκοπό τη συνάντηση των μαμάδων-bloggers, ώστε να ενημερωθούν για τις καινοτομίες, τη φιλοσοφία και τις δράσεις τους.

Με γνώμονα τη φροντίδα των βρεφών αλλά και τις ανάγκες των σύγχρονων μητέρων, τα Pampers μέσα από μια σειρά ομιλιών και videos παρουσίασαν, με συναισθηματικό τρόπο την ιστορία τους, αλλά και τις καινοτόμες εξελίξεις των προϊόντων τους.

unnamed (6)

Προσπαθούν να βελτιώσουν συνεχώς τα προϊόντα τους κάνοντας καλύτερη τη ζωή των βρεφών αλλά και των μαμάδων πιστοί πάντα στη φιλοσοφία τους ότι ένα μωρό για την υγιή και χαρούμενη ανάπτυξή του χρειάζεται "Αγάπη, Ύπνο και Παιχνίδι" .

Στην καρδιά όμως των Pampers πέρα από την καινοτομία βρίσκεται και η ανάγκη να μοιράσουν ολοένα και περισσότερα χαμόγελα στα παιδάκια όλου του κόσμου, αλλά και στις ελληνικές οικογένειες. Έτσι, μέσα από πληθώρα ενεργειών στέκονται δίπλα στους γονείς και στα μωράκια τους προσφέροντας την απαραίτητη προστασία, φροντίδα και υποστήριξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.