UPDATE CITY BLOGGING

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 11 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν στην πόλη


JTeam

2 Ιουλίου 2022

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 11 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν στην πόλη
Το Σαββατοκύριακο έφτασε και εμείς συγκεντρώσαμε 10 δωρεάν εκδηλώσεις που μπορούμε να απολαύσουμε στην Αθήνα το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου

1. «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου στο Αττικό Άλσος

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με μουσική και θέατρο υπόσχεται το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και την αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Χάρη Ρώμα. Το Σάββατο 2 Ιουλίου θα δούμε την Θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με τους Γιάννη Μπέζο, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Φωτεινή Μπαξεβάνη και μουσική Φοίβου Δεληβοριά.

2. «The Artpit Collection»: Το πιο πρωτότυπο εικαστικό event του καλοκαιριού στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος

Ένα διαφορετικό φωτογραφικό project με τίτλο «The Artpit Collection» και υποστηρικτή το DOVE, φιλοξονείται από την 1η έως τις 3 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Μέσα από πορτραίτα γυναικών ή conceptual συνθέσεις, μερικοί από τους πιο δημιουργικούς Έλληνες φωτογράφους φέρνουν τη μασχάλη στο προσκήνιο, φωτίζοντας την ο καθένας με τη δική του αισθητική και δημιουργική προσέγγιση. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.