UPDATE CITY BLOGGING

Είστε έτοιμοι για μια… τρομακτικά διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη εμπειρία;


JTeam

10 Δεκεμβρίου 2022

Είστε έτοιμοι για μια… τρομακτικά διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη εμπειρία;
Αν θέλετε να ζήσετε αυτά τα Χριστούγεννα αλλιώς, μη φοβάστε να φοβηθείτε!

Είναι κάποιοι από εμάς που δε θέλουν να ακούσουν για ακόμη μια φορά το “Last Christmas” και να φορέσουν τις πιτζάμες με τα ελαφάκια. Για μερικούς οι γιορτές δε χρειάζεται να είναι μόνο ρομαντικά γιορτινά dinners και ζεστό κρασί δίπλα από το τζάκι. Αν ψάχνετε και εσείς κάτι διαφορετικό, κάτι ανατρεπτικό και κάτι που θα μεταμορφώσει τις γιορτινές μέρες σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία, τότε έχετε βρεθεί στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Μια τρομακτικά διασκεδαστική εμπειρία σας περιμένει στο κέντρο της Αθήνας: πρόκειται για το Athens Hall of Horror, τον απόλυτο προορισμό τρόμου!

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Το Athens Hall of Horrors είναι ένα ξενοδοχείο τρόμου που άνοιξε τις πόρτες του με σκοπό να κάνει κάθε εφιάλτη μας πραγματικότητα. Το πρώτο και μοναδικό haunted house στην Ελλάδα μας περιμένει, αν αντέχουμε, για να ζήσουμε μια τρομακτική εμπειρία που δε θα θελήσουμε ποτέ να τη διηγηθούμε στα παιδιά μας! Οι λάτρεις του είδους, αλλά και όσοι δεν έχουν προκαλέσει ακόμη την αδρεναλίνη τους και ετοιμάζονται να το κάνουν πρώτη φορά αυτές τις γιορτές, θα εντυπωσιαστούν από το σκηνικό, τα ειδικά εφέ, τα τελευταίας τεχνολογίας props και animatronics που ήρθαν για να εξιτάρουν τους επισκέπτες μεταφέροντάς τους σε μια τρομακτική διάσταση με μοναδικές εμπειρίες τρόμου. Μια πλειάδα ηθοποιών ενσαρκώνουν τους νοσηρούς χαρακτήρες και «ζωντανεύουν» το σκηνικό. Ο τρόμος ζει εδώ και είναι Χριστουγεννιάτικος!

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε τα πιο τρομακτικά Χριστούγεννα της ζωής σας, τότε μπορείτε να λάβετε μέρος στον IG διαγωνισμό του JennyGr και να διεκδικήσετε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις! Απλά κάντε κλικ στο παρακάτω post και ακολουθήστε τα βήματα συμμετοχής:


Περισσότερα για τον χώρο μπορείτε να δείτε εδώ:

Athens Hall of Horrors

Facebook page