UPDATE CITY BLOGGING

Comal: Δοκιμάσαμε το νέο μεξικάνικο στο Χαλάνδρι, με alternative γεύσεις και τέλεια κοκτέιλ


Κλέλια Φατούρου

15 Μαρτίου 2023

Comal: Δοκιμάσαμε το νέο μεξικάνικο στο Χαλάνδρι, με alternative γεύσεις και τέλεια κοκτέιλ
Αν θέλεις ένα εναλλακτικό μεξικάνικο, το Comal είναι για εσένα

Τα μεξικάνικα μαγαζιά ξεπηδούν συνέχεια στην Αθήνα και έχουμε βρεθεί με αμέτρητες επιλογές, σε όλα τα σημεία της πόλης. Ως μη fan της συγκεκριμένης κουζίνας, δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να υπάρχουν ξαφνικά τόσα πολλά.

Jenny.Gr

Η λογική των περισσότερων κινείται στο ότι μπορείς να συνδυάσεις τη δυνατή μουσική με τον χορό, τα κοκτέιλ και το απαραίτητο cibi cibi. Εξαιρετικά, αλλά τι γίνεται όταν θες απλά να χαρείς μεξικάνικο φαγητό, που να μην μένει μόνο στα κλασικά και χιλιοφορεμένα; Έρχεται ο Γιάννης Λουκάκος με τον νέο του χώρο, που βρίσκεται πάνω στην πλατεία Χαλανδρίου, με νέες γεύσεις και άπαικτα κοκτέιλ.

Jenny.Gr

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα Peach Tommy's Margarita, και επιτέλους, βρήκα ένα μέρος που δεν μένει μόνο στη φράουλα. Η τεκίλα έδεσε τέλεια με το ροδάκινο και τη μέντα και ακολούθησε refill. Αν είσαι ορκισμένη fan της Paloma, το Purple Paloma θα γίνει το κοκτέιλ σου. Λευκή τεκίλα, berries, shiso και soda.

Jenny.Gr

Τι περίμενα να φάω; Tacos με χοιρινό, κοτόπουλο ή γαρίδα, και κάπου εκεί τελειώνει η φαντασία μου. Ευτυχώς όμως, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Τα πιάτα που έρχονται συνήθως στη μέση, ακολουθώντας τη λογική της κουζίνας, ήταν ιδιαίτερα και, ευτυχώς για εμένα, όχι πολύ καυτερά. Ξεχώρισα σίγουρα τα totopos και guacamole, γιατί η σωστή αρχή γίνεται με τορτίγιες καλαμποκιού και σωστό guacamole.

Jenny.Gr

Το καψαλισμένο καλαμπόκι με ντοματίνια και baby σπανάκι κατάφερε να κερδίσει κι εμένα που θα φάω το καλαμπόκι μόνο σε μορφή ποπ κορν. Μου άρεσε πάρα πολύ το taco camaron, με τη γαρίδα με πάνκο και η έξυπνη πειραγμένη σαλάτα Ceaser, η Cheasar.

Jenny.Gr

Και επειδή το μενού είναι ολοκληρωμένο μόνο όταν αξίζει το γλυκό (γνώμη μου, έτσι;), το cremeux σοκολάτας, με cremeux passion fruit, καραμελωμένο ανανά και sable, καθώς και οι τραγανές τορτίγιες με κανέλα, κρέμα καλαμποκιού και παγωτό φιστίκι, πέρασαν επιτυχώς το τεστ.

Jenny.Gr