UPDATE #NOW

Η Αθήνα ψηφίστηκε η πόλη με τα καλύτερα μαγαζιά για brunch


JTeam

4 Ιουλίου 2022

Η Αθήνα ψηφίστηκε η πόλη με τα καλύτερα μαγαζιά για brunch
Unsplash/Alexandra torro
Αν και δεν μας εκπλήσσει, η Αθήνα έχει τα καλύτερα brunch spots της Ευρώπης

Τι έχεις όταν ενώνεις το breakfast με το lunch; Ένα χορταστικό brunch. Το γεύμα που μπήκε στις ζωές μας πριν μερικά χρόνια και έγινε η καλύτερη έξοδος για σαββατοκύριακα με φίλους στην πόλη. Τα Σαββατοκύριακα έγιναν 7 μέρες την εβδομάδα και πλέον μπορείς να βρεις ποιοτικό brunch σε αμέτρητα μαγαζιά της Αθήνας.

Και τώρα είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Σύμφωνα με νέα έρευνα, που ανέλυσε τις κριτικές πελατών από 235.000 εστιατόρια από ευρωπαικές πρωτεύουσες, η Αθήνα είναι η ιδανική και κορυφαία πόλη για να ευχαριστηθείς το brunch σου.

Με 1.136 εστιατόρια για να διαλέξεις, μέσο όρο βαθμολογίας 8.88 στα 10 και 16.66 ευρώ (κατά μέσο όρο) για να φας, αποτελεί την 5η φθηνότερη πόλη. Ακολουθεί το Ζάγκρεμπ, με 32,48 ευρώ, δηλαδή το 7ο πιο ακριβό μέρος στην Ευρώπη. Ακολουθεί η Μάλτα με τη Βαλέτα, η οποία είναι και ιδανικός προορισμός για χορτοφάγος, ενώ η Λισαβόνα είναι και σχετικά οικονομική.

Την 15άδα συμπληρώνουν οι πόλεις: Σόφια, Πράγα, Μπρατισλάβα, Βουκουρέστι, Βιλνιάους, Βουδαπέστη, Ρώμη, Κοπεγχάγη (με μέσο όρο brunch στα 67.89 ευρώ), Ρίγα, Άμστερνταμ και Βαρσοβία.

Jenny.Gr

TAGS