
Ξεκινάμε με κάτι φρέσκο ένα μαγαζί που «ψήθηκε» στον ανεβασμένο τελευταία Κεραμεικό από την ταλαντούχα Μαρίνα Χρονά. Η Μαρίνα έδειξε τα καινοτόμα γευστικά όπλα της στο πρώτο της εγχείρημα το Ρίνι και τώρα ξαναχτυπά με το "Μείγμα". Το δεύτερο γαστρονομικό παιδί της φανερώνει τις διαθέσεις της με το καλημέρα, καθώς αποτελεί ένα σύγχρονο μείγμα κουζίνας, τέχνης, πολιτισμού και κρασιών.
Ο χώρος είναι «ντυμένος» με την καλλιτεχνική πινελιά των ζωγράφων Luca Zamoc και Κωνσταντίνο Πάτσιο, τα πιάτα εμπνεόνται από ελληνικούς και διεθνείς μεζέδες και τα κρασιά έχουν τη σφραγίδα του ελληνικού αμπελώνα. Στην πρώτη σας επίσκεψη καλό είναι να δοκιμάσετε τα πληθωρικά κανελόνια με ραγού κόκορα και τις τραγανές κροκέτες μπακαλιάρου. Τα συνοδεύετε με μια από τις 70 διαφορετικές ετικέτες κρασιού ή με ένα από τα classic cocktails της μπάρας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr