
Το ραφιναρισμένο Izakaya και τα πρωτοεμφανιζόμενα Ronin και Ryotei μας μυούν στα μοντέρνα Ιαπωνικά πιάτα
Σούσι, ramen, σεβίτσε, rolls, black cod είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που πρωταγωνιστούν εδώ και καιρό στην γαστρονομική ταυτότητα της πόλης. Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές σε μαγαζιά προσφιλή στην asian κουλτούρα είναι πολλές και διασκορπισμένες σε ολόκληρη την Αττική. Εμείς στρέφουμε την πυξίδα και την σταματάμε σε τρεις ειδικές περιπτώσεις που συστήθηκαν πρόσφατα και αντιπροσωπεύουν την νέα εποχή της Ιαπωνικής κουζίνας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr