
Το ραφιναρισμένο Izakaya και τα πρωτοεμφανιζόμενα Ronin και Ryotei μας μυούν στα μοντέρνα Ιαπωνικά πιάτα
Σούσι, ramen, σεβίτσε, rolls, black cod είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που πρωταγωνιστούν εδώ και καιρό στην γαστρονομική ταυτότητα της πόλης. Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές σε μαγαζιά προσφιλή στην asian κουλτούρα είναι πολλές και διασκορπισμένες σε ολόκληρη την Αττική. Εμείς στρέφουμε την πυξίδα και την σταματάμε σε τρεις ειδικές περιπτώσεις που συστήθηκαν πρόσφατα και αντιπροσωπεύουν την νέα εποχή της Ιαπωνικής κουζίνας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ