UPDATE #NOW

Πώς είναι να είσαι στο Coachella στην πραγματικότητα;


Αφροδίτη Σακκά

26 Απριλίου 2017

coachella188446.jpg

Διαβάστε εδώ: Μυστικά για το απόλυτο festival look από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret

Η Petter γράφει πως είναι φορές που το Coachella της θυμίζει σχολική εκδρομή. "Αρχικά, μπορείς να πιεις το ποτό σου μέσα στην προστατευμένη περιοχή από την οποία το αγόρασες -υπάρχει ένας αριθμός από beer gardens και vodka tents όπου είσαι υποχρεωμένος να πιεις το ποτό σου πριν συνεχίσεις." Συνεχίζει λέγοντας πως το προσωπικό των bars απαγορεύεται να προσφέρει σφηνάκια με αλκόολ, αλλά μπορούν να σερβίρουν "σφηνάκια" τεκίλας με νερό.

Σε σύγκριση με άλλα φεστιβάλ, η Petter αναφέρει πως στο Coachella, μόνο το μισό κομμάτι της μπροστινής στη σκηνή περιοχής είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ το αλλο μισό προορίζεται για τους "VVIPS". Εκεί, βρίσκονται οι υπόλοιποι performers και οι φίλοι τους, ωστόσο "μετά από δύο μέρες από λουλουδένια στεφάνια και πρόσωπα με glitter, οι security φύλακες δεν μπορούν πια να ξεχωρίσουν τους VVS και τους κοινούς θνητούς."

Όσον αφορά το φαγητό, το Coachella είναι η Μέκκα του superfood. Τα περισσότερα φαγητά είναι vegan, gluten-free ή χωρίς λακτόζη. Σύμφωνα με την Petters, είναι πιο εύκολο να βρεις παγωτό με γεύση κάσιους παρά μια Diet Coke. 

"Το να βλέπεις φωτογραφίες της Kendall και της Kylie Jenner στο Coachella μπορεί να σε παρασύρει στο να πιστεύεις πως παρά τους 40 βαθμούς θερμοκρασία και τις σποραδικές θύελλες άμμου, το make-up θα μείνει πιστό στο πρόσωπό σου και το δέρμα σου θα λαμπυρίζει στον ήλιο. [..] Μακάρι να ήταν αλήθεια όλα αυτά," γράφει η Petter. Εκτός, λοιπόν, κι αν είσαι VIP και έχεις πρόσβαση σε ένα "pamper room" που περιλαμβάνει αποσμητικά, βούρτσες και μαντηλάκια για το πρόσωπο, θα περάσεις τις μέρες σου σαν χίπης.

Φυσικά, οι selfies δίνουν και παίρνουν -όχι πως είχαμε αμφιβολία. Η Petter αναφέρει πως οι 20άριδες περιφέρονται ψάχνοντας για το τέλειο background που θα συνοδεύσει το hashtag #Coachella.

Tέλος, η Petters μιλάει για τι άλλο, το dress code. "Το να βρεις κάτι να βάλεις που θα είναι στιλιστικά και κοινωνικά αποδεκτό για τον καύσωνα της ερήμου είναι πρόκληση. Η φόρμα των Coachellites τείνει να περιστρέφεται γύρω από κοντά τζιν σορτσάκια και braletts με λωρίδες από glitter." Φυσικά, υπάρχουν και εναλλακτικές που περιλαμβάνουν πλεκτά και kimono. Ωστόσο, υπάρχει και το κοινό που διαλέγει να αντιμετωπίσει τη ζέστη με όχι και πολύ ύφασμα, όπως μικροσκοπικά μαγιό και "unicorn thongs".

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα looks από το street style του φετινού Coachella 2017

[gallery-716674]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα