UPDATE #NOW

«Χαρούμενα ατυχήματα, προδοσία, απληστία»: Ο Bob Ross δεν ήταν αυτός που νομίζαμε


The Jennettes

19 Αυγούστου 2021

«Χαρούμενα ατυχήματα, προδοσία, απληστία»: Ο Bob Ross δεν ήταν αυτός που νομίζαμε
Ο Bob Ross είπε πως δεν υπάρχουν λάθη, μόνο χαρούμενα ατυχήματα. Τον βλέπαμε στις οθόνες μας πάντα αισιόδοξο και χαμογελαστό, να κάνει τη ζωγραφική να μοιάζει πανεύκολη. Δεν είχαμε ιδέα πως πίσω από το χαμόγελό του, ίσως βρίσκεται βαθύ σκοτάδι. 

«Και κάπου εδώ βρίσκεται κρυμμένο ένα δεντράκι»

Ο Bob Ross είπε πως δεν υπάρχουν λάθη, μόνο χαρούμενα ατυχήματα. Τον βλέπαμε στις οθόνες μας πάντα αισιόδοξο και χαμογελαστό, να κάνει τη ζωγραφική να μοιάζει πανεύκολη. Δεν είχαμε ιδέα πως πίσω από το χαμόγελό του, ίσως βρισκόταν βαθύ σκοτάδι. 

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και το teaser μας έβαλε σε σκέψεις. Καταρχάς, ο τίτλος της ταινίας είναι «Χαρούμενα ατυχήματα, προδοσία και απληστία». Kι έπειτα, «Θέλουμε να σας δείξουμε το trailer», αναφέρει το βίντεο, «αλλά δεν μπορούμε… Μάθετε γιατί στις 25 Αυγούστου».

Ο Bob Ross παρουσίαζε την εκπομπή «The Joy of Painting» από το 1983 μέχρι το 1994. Άφησε την τελευταία του πνοή στα 52 του χρόνια, το 1995. Είχε χάσει τη μάχη με τον καρκίνο κι άφησε το γιο του, Steve Ross, μόνο του σε μία περίπλοκη δικαστική υπόθεση απέναντι στους συνεργάτες του, Annette και Walt Kowalski. Ελάχιστα είναι γνωστά για τη μεγάλη αυτή κόντρα και, αν αυτό βρίσκεται πίσω από το μυστηριώδες teaser, πρόκειται να βγει στην επιφάνεια η πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής του καλλιτέχνη.

 

Δείτε ακόμη: Εντυπωσιακές ζωγραφιές φτιαγμένες μόνο με ένα στυλό

jenny.gr