UPDATE #NOW

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Amanda Gorman δεν έχει καμία σχέση με την ποίηση


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Amanda Gorman δεν έχει καμία σχέση με την ποίηση

Η Amanda Gorman στις αρχές του χρόνου, απήγγειλε ένα πρωτότυπο ποίημα με τίτλο «The Hill We Climb», προς τιμήν της ορκωμοσίας του Joe Biden, αλλά και της αντιπροέδρου Kamala Harris.

Κάπως έτσι συστήθηκε στο ευρύ κοινό της μέσα από το ποίημα που είχε διάρκεια πέντε λεπτών και άγγιξε θέματα ενίσχυσης της εθνικής «ενότητας», της «συντροφικότητας» και των θετικών συναισθημάτων. Πέρα από το γεγονός ότι έγινε η νεότερη ποιήτρια στην ιστορία των ΗΠΑ που μίλησε σε ορκωμοσία Προέδρου, υπήρξε η πρώτη ποιήτρια που φιλοξενήθηκε σε εξώφυλλο της Vogue ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά ακόμη εξώφυλλα όπως στο περιοδικό TIME. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις με τη φωτογράφισή της στο WSJ Magazine αλλά και με τα όσα είχε να πει. 

Η Αφροαμερικανή ποιήτρια πριν λίγες ώρες συγκέντρωσε ξανά τα βλέμματα επάνω της με το νέο επαγγελματικό της βήμα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ποίηση. Η 23χρονη μόλις έκανε μια ιστορική συμφωνία με την Estée Lauder αφού πρόκειται να γίνει η νεότερη ambassador του beauty brand. Η συμφωνία τους ισχύει για τρία χρόνια και συμβολίζει τη νέα γενιά και τις ηγετικές προσωπικότητες που θα κυριαρχήσουν.

Μεταξύ όσων αναφέρει η ίδια στη σχετική της δημοσίευση στο Instagram: «Είμαι πολύ υπερήφανη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με ένα από τα πιο εμβληματικά beauty brands στον κόσμο και μπορεί να ακουστεί μια νέα φωνή στον κόσμο της ομορφιάς από την πρώτη για το brand, Global Changemaker».

Η Estée Lauder μάλιστα αναμένεται να υποστηρίξει τη λογοτεχνική κοινότητα, προσφέροντας 3 εκατομμύρια δολάρια με στόχο την ισότητα και την πρόσβαση σε όλους που θα φέρουν κοινωνική αλλαγή. Να σημειωθεί ότι η Gorman έχει συνεργαστεί παλαιότερα με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models οπότε διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία με brands. Στα νέα της βήματα, αναμένουμε να δούμε μία ακόμη αλλαγή που θα επιφέρει και θα αλλάξει πάλι, λίγο προς το καλύτερο τον κόσμο γύρω μας.

Δείτε ακόμη: 10 μουσεία που πρέπει να επισκεφθείτε