UPDATE #NOW

Παίζετε Wordle; Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να εκτοξεύσετε το σκορ σας


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

Παίζετε Wordle; Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να εκτοξεύσετε το σκορ σας
Οι καλύτερες ιδέες για να πάτε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

Γνωρίζετε τι είναι το Wordle; Οι πιθανότητες λένε πως όχι μόνο γνωρίζετε αλλά έχετε ήδη εθιστεί. Όχι; Τότε σίγουρα το έχετε δει να περνά από μπροστά σας στα social media -ειδικά αν έχετε Twitter.

Το παιχνίδι λέξεων που γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο δημοφιλές -επειδή είναι εντελώς δωρεάν, είναι απλό και δεν έχει διαφημίσεις- δημιουργήθηκε στην καραντίνα και κανείς δεν περίμενε την επιτυχία που ακολούθησε, κυρίως επειδή δεν δημιουργήθηκε για να γίνει hit. Σε προηγούμενο άρθρο, έχουμε αναλύσει τι ακριβώς είναι και πώς παίζεται. Εδώ, θα δούμε τα εξυπνότερα tricks για να εκτοξεύσουμε τα σκορ μας.

Για την επιλογή της πρώτης λέξης

Η πρώτη μας λέξη, είναι και η πιο σημαντική. Για να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, καλό είναι να επιλέξουμε μία λέξη με τρία φωνήεντα και πέντε διαφορετικά γράμματα. Το cnet, μάλιστα, αναφέρει ότι η εξυπνότερη πρώτη λέξη είναι το ROATE.

Δεν χρησιμοποιούμε τα γκρι ξανά και ξανά

Στο κάτω μέρος του πίνακα υπάρχει ένα πληκτρολόγιο που δείχνει ποια γράμματα είναι πράσινα, ποια κίτρινα και ποια γκρι. Καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε τα τελευταία. Όσο προφανές κι αν φαίνεται, χρειάζεται να το επαναλάβουμε γιατί συχνά δυσκολευόμαστε να βρούμε πρωτότυπες λέξεις και ενδίδουμε στο γκρι πειρασμό.

Μπορεί να δούμε δύο φορές το ίδιο γράμμα

Αυτό περιπλέκει τα πράματα, κυρίως όταν οι επιλογές μας τελειώνουν. Αλλά κάποια γράμματα ίσως εμφανιστούν ξανά και να μπορέσουμε να βάλουμε διπλό σύμφωνο (ferry, για παράδειγμα).

Τώρα που δώσαμε τις παραπάνω συμβουλές, ας έχουμε στον νου μας ότι κυκλοφορούν πολλές εφαρμογές-αντίγραφα, οι οποίες ίσως είναι επικίνδυνες για τη συσκευή μας.

Να θυμάστε, το Wordle είναι δωρεάν, οπότε αν κάποιo app προσπαθήσει να μας χρεώσει, πρέπει να το σβήσουμε αμέσως.