UPDATE #NOW

Η 35χρονη Emmy Rossum θα υποδυθεί τη μαμά του 25χρονου Tom Holland. Κάτι πάει πολύ λάθος


Κλέλια Φατούρου

23 Φεβρουαρίου 2022

Η 35χρονη Emmy Rossum θα υποδυθεί τη μαμά του 25χρονου Tom Holland. Κάτι πάει πολύ λάθος
Instagram/yabancidizi
Μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά για τις ψυχικές νόσους, που μας προβληματίζει με την επιλογή της Emmy Rossum για μαμά του Tom Holland

Η Emmy Rossum μπαίνει στο cast της σειράς "The Crowded Room" και θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Tom Holland και την Amanda Seyfried.

Ο Kornél Mundruczó, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τη συγκλονιστική ταινία "Pieces of a Woman" με τη Vanessa Kirby για την ιστορίας μίας γυναίκας που χάνει το μωρό της μετά από γέννα στο σπίτι, θα αναλάβει τη σειρά "The Crowded Room". Μέσα σε 10 επεισόδια, θα εξερευνήσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων που έχουν παλέψει και μάθει να ζουν με ψυχικό νόσο και αποτελούν έμπνευση.

Η σειρά έχει σχεδιαστεί ως θρίλερ, βασίζεται εν μέρει στη ζωή του σεναριογράφου Akiva Goldsman και στη βιογραφία "The Minds of Billy Milligan", που είδαμε και πρόσφατα στο Netflix. Ο Tom Holland είναι παραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής Danny Sullivan. Πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας. Η Amanda Seyfried υποδύεται μία κλινική ψυχολόγο που έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα της ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να την ισορροπήσει με τη ζωή της, ως single μαμά. Η Sasha Lane είναι η κολλητή φίλη του Danny, που έχουν περάσει ίδιες αγωνίες και προβλήματα. Ο Christopher Abbott (ναι, τον έχεις δει στα Girls της Lena Dunham) είναι ο δικηγόρους του Danny και βετεράνος του Βιετνάμ, ο Stan.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Η Emmy Rossum γιατί υποδύεται τη μαμά του Tom Holland, ενώ είναι 35 χρονών και είναι 9,5 χρόνια μεγαλύτερη από τον ηθοποιό; Είναι δυνατόν να διαιωνίζεται το στερεότυπο γύρω από τις γυναίκες στον κινηματογράφο που τις θέλει ενζενί μέχρι τα 25 αλλά μαμάδες ενηλίκων μετά τα 35; Από τη μία, έχουμε τον 35χρονο Robert Pattinson γίνεται Batman και από την άλλη, την Emmy Rossum, που είναι μαμά (ενός μαντράχαλου) και αναζητά έναν άντρα που θα τη σώσει, σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς.

Αν και μπορούμε να κρίνουμε μόνο εκ του αποτελέσματος, το θέμα είναι απίστευτα ενδιαφέρον αλλά οι ηλικίες όχι και τόσο πετυχημένες.

TAGS