UPDATE #NOW

Πώς να κρύψετε και να κλειδώσετε φωτογραφίες και εφαρμογές στο κινητό σας


JTeam

29 Μαρτίου 2022

Πώς να κρύψετε και να κλειδώσετε φωτογραφίες και εφαρμογές στο κινητό σας
cottonbro from Pexels
Πώς να κρύψετε και να κλειδώσετε φωτογραφίες και εφαρμογές στο κινητό σας

Όλοι θέλουμε να προστατεύουμε το κινητό μας τηλέφωνο και το περιεχόμενό του από τρίτους. Σίγουρα οι κωδικοί δεν επιτρέπουν στον οπουδήποτε να έχει πρόσβαση αλλά αν θέλετε να κλειδώσετε ακόμη περισσότερο τα δεδομένα σας, υπάρχει λύση!

Κλειδώστε λοιπόν τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές που δεν θέλετε να πέσουν σε λάθος χέρια . Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές εφαρμογές, που μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου να παραμείνουν κρυφά και προστατευμένα όλα τα δεδομένα του κινητού σας.

- Clock The Vault

Το Clock Vault είναι μια καλή εφαρμογή προστασίας απορρήτου, που διατηρεί ασφαλείς και κρύβει εύκολα φωτογραφίες, video και αρχεία που δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι στη συσκευή σας.

- Gallery Vault / Hide Pictures And Videos

Το GalleryVault είναι μια εφαρμογή προστασίας απορρήτου για εύκολη απόκρυψη και κρυπτογράφηση των φωτογραφιών, των βίντεο και οποιωνδήποτε άλλων αρχείων. Το GalleryVault μπορεί να κρύψει το εικονίδιο της εφαρμογής του και να διατηρήσει το απόρρητό σας απολύτως ασφαλές.

- Calc Vault

Το Calc Vault είναι η εφαρμογή Vault με την Αριθμομηχανή που μπορεί κρυφά να κρύβει φωτογραφίες, να κρύβει βίντεο και να κλειδώνει εφαρμογές χωρίς κανείς να γνωρίζει.

- App Hider / Hide Apps Hide Photos Multiple Accounts

Το App Hider ειδικεύεται στην απόκρυψη άλλων εφαρμογών, ειδικά του WhatsApp, του Instagram και του Facebook Messenger.