UPDATE #NOW

Αυτό το thread με τον Macron ως Michael Scott του "The Office" πρέπει να το δεις


Κλέλια Φατούρου

19 Απριλίου 2022

Αυτό το thread με τον Macron ως Michael Scott του "The Office" πρέπει να το δεις
Twitter
Ο Emmanuel Macron είναι ορκισμένος θαυμαστής του "The Office" και το Twitter του αφιερώνει το καλύτερο thread

Υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που αγαπήσαμε και υπάρχει και ο Michael Scott. Αν έχεις δει την αμερικάνικη σειρά των 9 κύκλων (και τη βρετανική των 2), δεν γίνεται να μην νιώσεις ένα κράμα αγάπης και μίσους για τον διευθυντή της Dunder Mifflin, που υποδύθηκε πρώτα ο δημιουργός του "The Office", Ricky Gervais, και στη συνέχεια ο Steve Carell.

Ακόμα όμως και αν δεν έχεις δει το "Office", (εδώ σου παραθέτω τους λόγους για να το κάνεις), έχεις δει σίγουρα τα memes με όλες τις πιθανές εκφράσεις και περιπέτειες του Michael Scott. Τι κι αν η σειρά τελείωσε το 2013; Όσοι εργαζόμαστε σε γραφείο, ταυτιζόμαστε απόλυτα με όσα συμβαίνουν στην Dunder Mifflin.

Όπως όλα δείχνουν, και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας ταυτίζεται απόλυτα με το αφεντικό της καρδιάς μας και, άθελά του, τον έχει αντιγράψει σε κάθε στιγμή της δουλειάς ή της καθημερινότητας. Ο φίλος και μέλος των Office fans, David Mosquera, έφτιαξε το πιο αστείο thread της ημέρας στο Twitter (και μήνα μην σου πω), ανεβάζοντας όλες τις φωτογραφίες του Μακρόν που αποδεικνύουν ότι ο Michael Scott είναι το ίνδαλμά του.

Στιγμές από meetings, αθλητισμό, ερωτικά φιλιά, στο αυτοκίνητο με συνάδελφο (ή με τον Πούτιν), πίνοντας καφέ, κάνοντας ποδήλατο. Και αν αναρωτιέσαι, ναι, έχουμε ενσταντανέ και από χαλαρή στιγμή με ξεκούμπωτο πουκάμισο (που έγινε viral). Απόλαυσε υπεύθυνα.