UPDATE #NOW

Οι Ben Affleck και Matt Damon ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για ταινία με θέμα τον Michael Jordan


Κλέλια Φατούρου

20 Απριλίου 2022

Οι Ben Affleck και Matt Damon ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για ταινία με θέμα τον Michael Jordan
Θα πρωταγωνιστήσουν, θα γράψουν το σενάριο και ο Affleck θα σκηνοθετήσει την ταινία για τη Nike και τον Michael Jordan

Οι κολλητοί και επί δεκαετίες συνεργάτες Ben Affleck και Matt Damon συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, μεταφέροντας αυτή τη φορά μία αληθινή ιστορία.

Ο επίσημος εκπρόσωπος της Nike, Sonny Vaccarro (που θα υποδυθεί ο Damon) και ο συνιδρυτής της Nike, Phil Knight (που θα ενσαρκώσει ο Affleck) προσπαθούν να φέρουν το νέο αστέρι του αθλητισμού, Michael Jordan, στην εταιρία τους. Πίσω στη δεκαετία του '80, αυτή η συμφωνία φαινόταν ανέφικτη, αλλά ο πειστικός πωλητής παπουτσιών κυνήγησε τον αθλητή τόσο πολύ που πέτυχε τη μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ brand και παίκτη.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στο ανελέητο κυνήγι του Vaccarro στον Michael Jordan, σε μία εποχή που η Nike ήταν η τρίτη καλύτερη εταιρία παπουτσιών. Το κοινό θα γνωρίσει τους γονείς του Jordan, ειδικά την ισχυρή και δυναμική μητέρα του, αλλά και παλιούς προπονητές, συμβούλους και φίλους που βρίσκονταν πολύ κοντά στο αθλητή. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε αν θα δούμε τον Jordan, ίσως επειδή θα παρουσιάζεται ως ένα μυθικό και απροσπέλαστο είδωλο.

Οι δύο πρωταγωνιστές ανέλαβαν να κάνουν τις ανάλογες αλλαγές στο σενάριο του Alex Convery (2021) αλλά αυτή τη φορά θα σκηνοθετήσει μόνο ο Affleck. Να σου θυμίσω ότι οι δύο φίλοι κέρδισαν Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου το 1998 για τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ» , ενώ ήταν κάτω από 25 χρονών.

Αυτή η χρονιά είναι πάντως αρκετά busy και για τους δύο. Θα είναι συμπαραγωγοί της βιβλικής ταινίας «Απόστολος Παύλος» με τον Hugh Jakcman και ο Affleck εμφανίζεται ήδη στην ταινία του Hulu, "Deep Water" με την πρώην σύντροφό του, Ana de Armas αλλά θα επανέλθει και ως Batman στο "The Flash". Όσο για τον Matt Damon, θα συμμετάσχει στο "Oppenheimer" του Christopher Nolan.

TAGS