UPDATE #NOW

Robert Pattinson: Οι δύο διάσημοι άντρες που τον ενέπνευσαν να υποδυθεί τον Batman


Κλέλια Φατούρου

7 Μαρτίου 2022

Robert Pattinson: Οι δύο διάσημοι άντρες που τον ενέπνευσαν να υποδυθεί τον Batman
Οι δύο προσωπικότητες που τον ενέπνευσαν να υποδυθεί τον Batman.

Ο Batman έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, με εισπρακτική επιτυχία 128 εκατ. δολάρια, πραγματοποιώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όλοι περίμεναν εναγωνίως την ερμηνεία του Robert Pattinson, με το κοινό να διχάζεται με την επιλογή του Matt Reeves. Ο ίδιος μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο, τις δυσκολίες και πώς δεν ήθελε να βγαίνει από τη στολή, ακόμα και στα διαλείμματα. Ήθελε να δείξει την ανθρώπινη πλευρά του και την επαφή που έχει με το σκοτάδι.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι για το αποτέλεσμα αυτής της ερμηνείας, καταλυτικό ρόλο έπαιξαν δύο άντρες. Ένας πραγματικός και ένας κινηματογραφικός. «Στην πρώτη μας συνάντηση, ο (σκηνοθέτης) Matt Reeves ανέφερε τον Kurt Cobain, τον τραγουδιστή των Nirvana. Και αυτό έμεινε στο μυαλό μου μέχρι το τέλος των γυρισμάτων. Υπάρχει κάτι σε αυτό τον βασανισμό που επέβαλε στον εαυτό του που βρίσκω τρομερά ενδιαφέρων», είπε πρόσφατα ο Pattinson σε συνέντευξή του.

Μίλησαν επίσης και για τον Michael Corleone, το μέλος της οικογένειας του Νονού, που είχε ερμηνεύσει ο Al Pacino. Η σύνδεση με αυτές τις προσωπικότητες έχει απόλυτη λογική, αν σκεφτείς ότι ήταν άνθρωποι με το βάρος των περιουσιών, ενώ προσπαθούσαν να βρουν τη δική τους ταυτότητα μέσα σε έναν χαοτικό κόσμο.

TAGS