UPDATE #NOW

Το νέο trailer του Batman τα έχει όλα: Από φλερτ με την Catwoman μέχρι τον Pattinson γυμνό


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2021

Το νέο trailer του Batman τα έχει όλα: Από φλερτ με την Catwoman μέχρι τον Pattinson γυμνό
Imdb
Οι μέρες που ο Pattinson ήταν ο Edward από το Twilight έχουν τελειώσει οριστικά

Τον έχουν υποδυθεί μερικοί από τους ωραιότερους άνδρες του Hollywood – κι αν διαφωνείτε, να θυμίσουμε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ο Christian Bale, ο Ben Affleck και ο George Clooney. Τώρα, ο Robert Pattinson γίνεται Batman και, μάλλον, θα τους ξεπεράσει όλους. Ναι, οι μέρες που ήταν ο Edward από το Twilight έχουν τελειώσει οριστικά.

Το νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, τα έχει όλα. Καταρχάς, ο Robert Pattinson βγάζει τη στολή και δείχνει το σώμα που έχτισε για την ταινία. Δείχνει, επίσης, ότι ο Batman δε χρειάζεται να είναι φέτες.

Τον βλέπουμε να φλερτάρει έντονα με την Catwoman – οι δυο τους ερωτεύονται, μάλιστα, κυνηγώντας έναν serial killer με το ψευδώνυμο The Riddler. «Αν δεν ορθώσουμε εμείς το ανάστημά μας, δε θα το κάνει κανείς», λέει ο χαρακτήρας της Zoe Kravitz, κοιτώντας τον Pattinson στα μάτια. Έχουν χημεία, δε χωρά αμφιβολία.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμά της, ο Bruce Wayne παρατηρεί πως «έχεις πολλές γάτες».

«Μου αρέσουν τα αδέσποτα», του απαντά, αναφερόμενη στον ίδιο, επειδή είναι ορφανός. Ίσως όχι από τις καλύτερες ατάκες της.

Ο Robert Pattinson έχει σηκώσει ψηλά τον πήχη – τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο YouTube το αποδεικνύουν.

«Ανυπομονώ να τον δω να επιστρέφει στο mainstream σινεμά. Η ταινία θα είναι τέλεια», έγραψε κάποιος.

«Θα είναι μία από τις καλύτερες ταινίες Batman όλων των εποχών. Και ο Robert Pattinston θα μας εκπλήξει όλους. Η εικόνα είναι απίστευτη», σημείωσε κάποιος άλλος.

Εμείς απλώς ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.