UPDATE #NOW

The Essex Serpent: Η σειρά εποχής με τον Tom Hiddleston έχει ήδη την προσοχή μας


Κλέλια Φατούρου

27 Απριλίου 2022

The Essex Serpent: Η σειρά εποχής με τον Tom Hiddleston έχει ήδη την προσοχή μας
Μία σειρά εποχή με στοιχεία φαντασίας που καταφτάνει σε λίγες εβδομάδες στην Apple TV+

Αν αναζητάς την επόμενη σειρά που θα σε καθηλώσει, ο Tom Hiddleston σου δίνει ραντεβού στην Apple TV+ στις 13 Μαίου. Μαζί του θα είναι η Claire Danes (το ξέρω ότι δεν σε ενθουσιάζει η σκέψη), η οποία ανέλαβε τον ρόλο μετά την αποχώρηση της Keira Knightley.

Η σειρά εποχής-φαντασίας "The Essex Serpent" αποτελείται από 6 επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Sarah Perry. Ο Tom Hidleston είναι ο ιερέας μίας μικρής πόλης στη βικτωριανή Αγγλία, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με την πενθούσα χήρα προκειμένου να διαλευκάνουν την ύπαρξη ενός μυθικού ερπετού. Η Claire Danes είναι η χήρα Cora Seaborne και έχουμε το πρώτο trailer της εντυπωσιακής σειράς.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της Apple: «Γυρισμένο στη βικτωριανή Αγγλία και ένα star-cast από τους Claire Danes, Tom Hiddleston, Frank Dillane, Clemence Poesy και Hayley Squires, το The Essex Serpent ακολουθεί τη χήρα Cora Seaborne, η οποία μετακομίζει στο Essex για να εξακριβώσει τις αναφορές για ένα μυθικό ερπετό. Δημιουργεί ένα απροσδόκητο δέσιμο επιστήμης και σκεπτικισμού με τον τοπικό πάστορα, αλλά όταν χτυπά η τραγωδία, οι ντόπιοι την κατηγορούν για την εμφάνιση του πλάσματος».

Αυτή η σειρά δίνει τον πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο στην Danes, μετά το τέλος του "Homeland" το 2020 και μετά την αποχώρηση της Keira Knightley, εξαιτίας προβλημάτων στον προγραμματισμό των γυρισμάτων. Τη σειρά σκηνοθετεί η Clio Barnard και την υπογράφει η Anna Symon. Στις 13 Μαίου θα δούμε τα πρώτα δύο επεισόδια στην πλατφόρμα και κάθε εβδομάδα, θα κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο. Ας ξεκινήσει το countdown.