UPDATE #NOW

Στο trailer του Thor: Love and Thunder, ο Chris Hemsworth είναι γυμνός, ο Christian Bale τρομακτικός και όλοι περνάμε τέλεια


Κλέλια Φατούρου

24 Μαΐου 2022

Στο trailer του Thor: Love and Thunder, ο Chris Hemsworth είναι γυμνός, ο Christian Bale τρομακτικός και όλοι περνάμε τέλεια
Επιστρέφει ο Thor και με αυτό το cast, δεν γίνεται να μην δεις την ταινία

Πάνω που ενθουσιαστήκαμε με την επιστροφή της Natalie Portman και όλοι μιλούσαν αδιάκοπα για τα γυμνασμένα μπράτσα της, προσγειώθηκε ολοκαίνουριο trailer του Thor, με δύο ακόμα πρωταγωνιστές που μας έλειψαν πάρα πολύ. Η Marvel το αποκάλυψε μέσα από το 4ο παιχνίδι των τελικών των περιφερειών του NBA.

Ο Chris Hemsworth αξίζει μνεία, τόσο για το κορμί που έχτισε για τις ανάγκες της ταινίας, όσο και για τις χιουμοριστικές του ατάκες, αλλά τις εντυπώσεις κλέβουν (μοιραία) οι Christian Bale και Russell Crowe. Στο τελευταίο και ολοκληρωμένο trailer του Thor: Love and Thunder, ακούμε τη φωνή του αφηγητή και σκηνοθέτη, Taika Waititi.

Στη συνέχεια βλέπουμε το ταξίδι του Thor, μαζί με την Jane Foster (Natalie Portman) φυσικά, και πόσο έλειψε από τη ζωή του. «8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες», της λέει και η αναζήτηση ξεκινά. Βλέπουμε τη Valkyrie (Tessa Thompson) και ένα γρήγορο πέρασμα από κάποιους από τους Guardians of the Galaxy.

Jenny.Gr
Ο Christian Bale ως Gorr

Το πρόσωπο που προκαλεί ανατριχίλα (για διάφορους λόγους) είναι ο Christian Bale ως Gorr the God Butcher, ένα δολοφόνο του γαλαξία που μοιάζει πάρα πολύ με τον Βόλντεμορτ, ζωντανεύει τους εφιάλτες σου και σκοπός του είναι να αφανίσει τους θεούς που δεν άκουσαν ποτέ τις προσευχές του. Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην σταθούμε στην εμφάνιση του μεγαλειώδους Russell Crowe, στον ρόλο του Δία και στον οποίο χρωστάμε την topless εμφάνιση του Hemsworth. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου.