UPDATE #NOW

Ολίβια Κόλμαν: Η ζωή και το έργο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού μέσα από 15 συναρπαστικά facts


JTeam

30 Ιουνίου 2022

Ολίβια Κόλμαν: Η ζωή και το έργο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού μέσα από 15 συναρπαστικά facts
Με αφορμή την έξοδο της ταινίας «Η Χαμένη Κόρη» της Μάγκι Τζίλενχαλ στις κινηματογραφικές αίθουσες, παρουσιάζουμε τη ζωή και το έργο της αγαπημένης πρωταγωνίστριας Ολίβια Κόλμαν μέσα από 15 συναρπαστικά facts

Δεν πρέπει να υπάρχει πιο προσγειωμένη και ταπεινή σταρ αυτή τη στιγμή στο Χόλυγουντ περισσότερο από τη βραβευμένη με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν. Την αγαπήσαμε μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το «Broadchurch» και το «Στέμμα» και φυσικά την αριστουργηματική ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου. Από τότε η Ολίβια Κόλμαν δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει, όχι μόνο με τις υπέροχες ερμηνείες της στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, αλλά και με την ποιότητα του χαρακτήρα της.

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας «Η Χαμένη Κόρη» της Μάγκι Τζίλενχαλ στις κινηματογραφικές αίθουσες, παρουσιάζουμε τη ζωή και το έργο της αγαπημένης πρωταγωνίστριας μέσα από 15 συναρπαστικά facts.

1. Το πραγματικό της όνομα δεν είναι Olivia

Η Sarah Caroline Colman, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε, στο Νόργουιτς της Αγγλίας, στις 30 Ιανουαρίου 1974. Η μητέρα της εργαζόταν ως νοσοκόμα και ο πατέρα της ως τοπογράφος, με την οικογένεια να μετακομίζει αρκετά συχνά από σπίτι σε σπίτι και να περνούν το χρόνο τους κάνοντας κάμπινγκ και βόλτες στην παραλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr