UPDATE #NOW

Τα τέρατα στο Thor: Love & Thunder βασίζονται σε ζωγραφιές των παιδιών του σκηνοθέτη


JTeam

1 Ιουλίου 2022

Ο Taika Waititi με τις κόρες του στα γυρίσματα της ταινίας Thor: Love and Thunder
Instagram
Σε συνέντευξη στο ABC News ο Taika Waititi αποκάλυψε ότι στην ταινία Thor: Love and Thunder βοήθησαν και οι κόρες του, αλλά και τα παιδιά των πρωταγωνιστών

Όταν ο Taika Waititi έγραφε το σενάριο για την καινούρια του ταινία Thor: Love and Thunder, η κόρη του διάβασε μερικές γραμμές και τον ρώτησε «Μπαμπά, τι είναι οι δαίμονες της σκιάς;». Εκείνος δεν είχε ιδέα. «Σκόπευα να γράψω ότι είναι κάποιου είδους τέρας, αλλά η κόρη μου πήρε την ιδέα και ζωγράφισε κάτι σαν φίδι με αγκάθια και τρία μάτια. Και σκέφτηκα ότι ναι, αυτό θα ήταν ένα καλό τέρας», είπε ο σκηνοθέτης στο ABC News.

Ο Waititi πήγε τη ζωγραφιά στην ομάδα των ειδικών εφέ κι εκείνοι έφτιαξαν ένα τρισδιάστατο μοντέλο που εξελίχθηκε στο τέρας που εμφανίζεται σε μια κομβική σκηνή δίπλα στον Gorr (Christian Bale), τον ανταγωνιστή του Thor. Αποφάσισε ακόμα να πάει την ιδέα της κόρης του ένα βήμα παραπέρα και ζήτησε από τα παιδιά του Bale και της Natalie Portman να σχεδιάσουν κι εκείνα μερικά τέρατα, τα οποία επίσης χρησιμοποιήθηκαν ως έμπνευση για τα τέρατα της ταινίας.

Τα παιδιά του σκηνοθέτη και των ηθοποιών αναμένεται να κάνουν επίσης cameo εμφανίσεις στην ταινία. Ο Waititi σχολίασε μάλιστα πως η μία κόρη του βαρέθηκε πολύ γρήγορα τα γυρίσματα, ενώ η άλλη τον ρώτησε πότε θα πληρωθεί για τη δουλειά της. Και οι δύο φαίνεται πάντως να έχουν από τώρα το σκηνοθετικό μικρόβιο. Σύμφωνα με τον πατέρα τους, η διασκέδασή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν να κάνουν υποδείξεις στους ηθοποιούς.

Η ταινία Thor: Love and Thunder έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου.