UPDATE #NOW

Stripes: Η Naomi Watts λάνσαρε το δικό της brand για την εμμηνόπαυση


Κλέλια Φατούρου

4 Ιουλίου 2022

Stripes: Η Naomi Watts λάνσαρε το δικό της brand για την εμμηνόπαυση
Instagram/Stripes
Το νέο brand της Naomi Watts έρχεται να απενοχοποιήσει την εμμηνόπαυση

«Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο όπου η εμμηνόπαυση δεν είναι μία βρώμικη λέξη», μας λέει το Stripes, το wellness care brand που έφτιαξε η ηθοποιός για τις γυναίκες σε εμμηνόπαυση.

Στην παρουσίαση του Stripes, η 53χρονη Naomi Watts παραδέχτηκε ότι κάποτε την είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα έχει ζήτηση αν μεγαλώσει πολύ. Λες και είχε την επιλογή να σταματήσει τον χρόνο. Αποκάλυψε επίσης ότι το Stripes δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει το ageism και να φέρει την προσοχή του σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες στη φάση της εμμηνόπαυσης.

«Το να μεγαλώνεις είναι προνόμιο. Είναι μία εποχή όπου μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την εμπειρία ζωής που έχουμε αποκτήσει», έγραψε η Watts ενώ πόσταρε μία selfie χωρίς μακιγιάζ και γιατί πρέπει να μιλάμε για την ηλικία και τις φάσεις της, χωρίς ντροπή.

Το Stripes θα βγει στον αέρα κανονικά αυτό το φθινόπωρο, αλλά μας έδωσε μία πρώτη γεύση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Επίσης, όποια θέλει να γίνει VIP μέλος, μπορεί να μπει στη λίστα από τώρα για να μαθαίνει πρώτα νέα και τις αποκλειστικές προσφορές.

«Είναι επίσημο! Η σελίδα μας ξεκίνησε και σας ευχαριστούμε όλους για τη μέχρι τώρα στήριξή σας. Το ταξίδι ήταν τόσο όμορφο, απολαύσαμε κάθε δευτερόλεπτο και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτά που έρχονται. Ας αλλάξουμε την εικόνα της εμμηνόπαυσης! Όχι άλλη ντροπή, όχι άλλο στίγμα. Μόνο αληθινές λύσεις σε αληθινά προβλήματα».